Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: ILA 2006 16-21 maja 2006

Bywalec Awatar Jerry99
    Miasto
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

Kamila: to była jednoczesna odpowiedź i pytanie (do Ciebie i do reszty towarzystwa).
    Ja nie wiem czy w niedzielę zostanę jeszcze na ILA (muszę wieczorem wrócić do WAW), więc kilka godzin w Berlinie chętnie spędzę...

Ale równie dobrze może to być sobota wieczór... Alexanderplatz by night... :-)
    Ostatnio edytowane przez Jerry99 ; 16-05-2006 o 11:59
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja wylatuje dopiero w poniedzialek kolo 17 - takze jestem otwarty na propozycje :-D (choc wstepnie zakladalem calodzienny spotting na Schoenefeld ;-) - moze jakies ciekawe odloty beda)

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Jerry ja bede na pewno cala sobote na imprezie. Co do niedzieli to nie wiem jeszcze, bo mam ostatnio sporo pracy i nie wiem czy sie wyrobie. Nie wiem na ile znacie Berlina, ale z checia pokazalabym Kudamm, Alex, PotsdamerPlatz itp.
    Muflon jezeli znudzi Ci sie Schönefeld to polecam Tegel. Tam mozna caly dzien spedzic na dachu budynku odpraw i polowac na ladujace/startujace pasazerskie.
    A w piatek planujecie krecic sie po/przy lotnisku?

W tym roku chyba bedzie fajnie, bo przez caly tydzien cos szybkiego po niebie lata nawet nie mam szans zrobic zdjecia W zeszlym roku tez byla fajna impreza, nawet duzych tlokow nie bylo przy barierkach, chociaz wstep tylko 1€ kosztowal.

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila
    Muflon jezeli znudzi Ci sie Schönefeld to polecam Tegel. Tam mozna caly dzien spedzic na dachu budynku odpraw i polowac na ladujace/startujace pasazerskie.
    Ja wolalbym sie specjalnie sam w miasto nie zaglebiac - nie znam terenu, a wylatuje tego samego dnia, roznie bywa ;-) Natomiast cala sobote i niedziele planuje raczej spedzic na pokazach.

A w piatek planujecie krecic sie po/przy lotnisku?
    Niespecjalnie Ja przylatuje w piatek wieczorem, a Jerry dopiero na sobote rano sie dotarga.

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

No to moze w sobote sie spotkamy Ja bede obwieszona dwoma canonami i bede gadac po polsku, a Wy pewnie tez

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja sie raczej nastawiam na obstawianie barierek i focenie pokazow w locie, znacznie mniej na statyke (bo nie umiem ). Tez bede obwieszony dwoma canonami, jeden z dluga biala rurka, drugi z krotsza czarna I bedziemy mieli... a, nie, to miala byc niespodzianka dla Jerry'ego ;-)

Choc co do sprzetu to sie jeszcze zastanowie, zobacze co mi w MiniTrekkera wlezie... bo NatureTrekkera to jednak sie boje do samolotu brac i zdawac na humor pan w check-inie :-/

Coś już napisał
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ja sie raczej nastawiam na obstawianie barierek i focenie pokazow w locie, znacznie mniej na statyke (bo nie umiem ). Tez bede obwieszony dwoma canonami, jeden z dluga biala rurka, drugi z krotsza czarna
    To prawie tak jak ja
    Ilu Was ma byc? Dwoch?

Miasto
    Zürich

Domyślnie

To prawie tak jak ja
    Ilu Was ma byc? Dwoch?
    Formalnie jestesmy czescia kilkunastoosobowej ekipy EPGD Spotters - ale pewnie w praktyce rozleziemy sie po plycie (no chyba ze beda jakies specjalne grupowe benefity typu exclusive tour po A380 )

Bywalec Awatar Jerry99
    Miasto
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

No to ja będę przy Was skromnie wyglądał: jeden Canon (w dodatku nie rzucający się w oczy pasek) i biała rura - no i plecak... i tak jak Muflon radzi w FAQ obowiązkowa czapka na głowie... :-)

Muflon: A co to za niespodzianki Pan szykuje, hę? ;-)
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry99
    obowiązkowa czapka na głowie... :-)
    Chyba przeciwdeszczowa :-P :
    http://www.wunderground.com/global/stations/10385.html

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni