targowisko zaczyna sie już za chwile - powiedzcie gdzie bedziecie mieszkać - chetnie sie dołacze do jakiegoś hoteliku w ludzkiej cenie w pobliżu lotniska lub w miejscu z dobrym dojazdem do niego.
targowisko zaczyna sie już za chwile - powiedzcie gdzie bedziecie mieszkać - chetnie sie dołacze do jakiegoś hoteliku w ludzkiej cenie w pobliżu lotniska lub w miejscu z dobrym dojazdem do niego.
Ja razem z Muflonem i ekipą EPGD (Gdańsk) będziemy mieszkać w Etap Hotel Schonefeld:
Lilienthalstrasse 18
12529 SCHOENEFELD
Tel: (+49)033762 55 57 20
Cena jest ludzka, ale z miejscami może być gorzej...
a od kiedy się tam lokujecie ? jak możesz to napisz po ile są pokoje
Ja będę od piątku wieczór do poniedziałku rano. Nie pamiętam cen pokojów, ale zapewniam, że są wyjątkowo tanie jak na tą porę ;-) Do tego EPGD załatwili jakąś zniżkę grupową. Ale teraz możesz już naprawdę mieć problem ze znalezieniem miejsca.
Jakby co to ja najprawdopodobniej będę miał jedno miejsce wolne od niedzieli ;-) bo o ile pamiętam to Jerry zmywa się już w niedzielę?
no to ja moze tylko przypomne ze wyajzd na RIAT Air Tattoo coraz blizej ;-)
niestety jak sie mozna było spodziewać miejsc w pobliżu lotniska już nie ma - miały ze mna jechać jeszcze 3 osoby wiec durny czekałem aż sie wszyscy zdecydują zamiast sobie zamówić lokum od razu - najwyżej przenocuję u znajomych w Bernau - co prawda milej mi sie kjeździ w grupie niż samemu ale trudno jak ktoś gapa to nie sie męczy. Gdyby ktos w ostatniej chwili zrezygnowal to chetnie sie zapisze na miejsce w stadzie - ew bede miał 3 lub 4 miejsca w samochodzie z Warszawy
Ha, w tym roku pierwszy raz w życiu zrobiłem ten błąd - oglądałem się na innych zamiast załatwiać wszystko sam. No i mam za swoje - Leeuwarden sobie obejrzę.. na zdjęciach w airlinersZamieszczone przez Broncobilly
![]()
W ktory dzien idziecie na pokazy?
Gdybyscie chcieli pozwiedzac Berlin to z checia oprowadze![]()
Kamila: W niedzielę?
Jerry, sie pytasz czy odpowiadasz?
Muflon, dzieki za Airfoto FAQ przydadza sie cenne rady![]()