^^ elektrostaty?
Galeria na CB http://500px.com/piotrtracz
Zamieszczone przez kmeg ^^ elektrostaty? Mam staxy, zapraszam na priv
Zamieszczone przez kmeg Ps2. Merde, kup sobie aurvany 1 za 100 zł - te słuchawki dźwiękowo radzą sobie ze wszystkim do 600-700 zl Gdzie ty widziałeś te słuchawki za stówkę?
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Zamieszczone przez Merde Gdzie ty widziałeś te słuchawki za stówkę? Na allego używki o wyglądzie nowki. 80-120 zł bo polecalem ostatnio kilku osobom i widzialem co dostali. Oczywiście aurvana 1(tylko ta się liczy) a nie wersja 2.
Zamieszczone przez Tom77 Mam staxy, zapraszam na priv Słuchałem w sklepie ale to juz nie na mnie
Zamieszczone przez Merde Gdzie ty widziałeś te słuchawki za stówkę? Chyba najtaniej to 300 i to 1 wersja, 2 wersja po cichaczu zubożona to 200zł. Niemniej warta uwagi jest w tej chwili uzywka kopia D5000 --- Kolejny post --- Zamieszczone przez kmeg Słuchałem w sklepie ale to juz nie na mnie Mi tez nie leżą na głowie, dużej zresztą
przecież the wall to najsłabszy album pinków, nienawidzę tej płyty zappy byś posłuchał --- Kolejny post --- no jest jeszcze dark sajd od the MON (zasłyszane)
Zamieszczone przez igor58 przecież the wall to najsłabszy album pinków, nienawidzę tej płyty zappy byś posłuchał --- Kolejny post --- no jest jeszcze dark sajd od the MON (zasłyszane) hahahahaa
Zamieszczone przez Tom77 Chyba najtaniej to 300 i to 1 wersja, 2 wersja po cichaczu zubożona to 200zł. Niemniej warta uwagi jest w tej chwili uzywka kopia D5000 --- Kolejny post --- Mi tez nie leżą na głowie, dużej zresztą Słuchałem kilku modeli, zresztą w tym sklepie to trzeba by z tydzień spędzić na wszystko co mieli Mam limity na audio bo to co mam mnie cieszy a powyżej pewnej kwoty wlaczam przycisk stop
Zamieszczone przez kmeg Słuchałem kilku modeli, zresztą w tym sklepie to trzeba by z tydzień spędzić na wszystko co mieli Mam limity na audio bo to co mam mnie cieszy a powyżej pewnej kwoty wlaczam przycisk stop Audiotechnica jak masz stopa, polecam
Zasady na forum