Ja tez lubię the wall![]()
Pink Floyd? Już to przesłuchałem. Ja lubię Migos. Bad and Boujee to jest genre którego słucham obecnie. Fascynujące, to jest dla mnie top, słucham na okrągło, ale co prawda, wymaga bardzo dobrego sprzętu.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
jak muzyka potrzebuje dobrego sprzętu, to znaczy, że...
Bacha mogę słuchać w jakości telefonicznej
Migos może i spoko, tyle tylko, że w warstwie muzycznej (pomijam brzmienie i texty) nie znajduję niczego ciekawego, po paru kawałkach odpadam
ale de gustibus...
Mam nadzieję, że ten post to troll...
Co do sprzętu, warto samemu coś poskładać, kolumny i DAC mam DIY, wzmacniaczy pełno narobiłem, ale usłyszenie różnicy we wzmacniaczach i DACach jest dużo trudniejsze niż w kolumnach (najgorsza jest autosugestia), więc na razie gram na gotowym...
A w przypadku wzmacniacza, mniejszym kosztem od budowy nowego jest kupienie jakiegoś zabytku, wiem, bo mam kilka.
Ostatnio edytowane przez asdf ; 29-01-2017 o 10:32
T17-50/2.8, C85/1.8, pleśniaki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner