Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 88

Wątek: Co do grania

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Co do grania

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    To teraz prosty odtwarzacz CD https://www.koris.pl/naim-cd555.html (ma wady, DVD nie odtwarza), jakieś kolumny, o okablowaniu nie wspomnę, i ma szanse toto zagrać
    Ja nie mam kasy, dlatego za kilka tys buduję np kolumny na które musiałbym wydać 30 tys. Ten odtwarzacz w częściach to 3-4 tysiące

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    i w Hucie niedaleko ronda czyżyńskiego - dokładnego adresu Ci nie powiem ale zaraz za rondem jak jedziesz w stronę M1 po prawej.
    To chyba był wspomniany wcześniej Audio Trendt, który aktualnie ma salon na Sołtysowskiej.

Z dalszej dyskusji odpadam, dla mnie moje AKG K518 za ~150 złotych to już jest wypas. Nie potrafię sobie racjonalnie uzasadnić wydatku dwudziestokrotnie większego na tego typu akcesorium.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    To chyba był wspomniany wcześniej Audio Trendt, który aktualnie ma salon na Sołtysowskiej.

Z dalszej dyskusji odpadam, dla mnie moje AKG K518 za ~150 złotych to już jest wypas. Nie potrafię sobie racjonalnie uzasadnić wydatku dwudziestokrotnie większego na tego typu akcesorium.
    Bo jest to ciężko sobie uzasadnić kiedy słuchamy słuchawek z pudełka. AKG 550 potrzebuja ze 100 godzin i zachwycają zarówno na źrodłach typu smartfon z flac jak i najtańsszych kartach muzycznych za 500 zł.
    Dt 880 to klasa przy pierwszym odsłuchu ale niestety otwarta konstrukcja ma pewne ograniczenia. Wygrzane Aurvana Liva z pierwszej produkcji, jeszcze na fortexach, kopia denona tez potrzebuje czasu, po recablingu nie ustępuje słuchawkom z 400-500zł.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Eb.,
    dla ciebie "toto", dla mnie spoko
    ciekawe, czego słuchasz na tych swoich gadżetach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Eb.,
    dla ciebie "toto", dla mnie spoko
    Jazz, klasyka, dla nich zbudowałem zamknięte kolumny

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Miałeś 550 na uszach ? Nie słuchaj wersji pro DT, jest spora róznica na + w wersji bez pro
    Miałem ale ja nie używam ani bayerdynamic ani akg na komórce/laptopie. Do tego wole aurvany, które wygodne nie są ale grają świetnie. Miałem k550 na uszach ale nie slysze niczego co mowiloby mi kup mnie w porównaniu do tego co mam. Zmiana dla zmiany nie jest dla mnie. Ja juz mam wybrany zestaw i tego się trzymam. Jak pojawi się cos z efektem wow to ok, narazie wow nie slyszalem w sensownej cenie.

Ps. Wersja pro mi bardziej leży i jest inna niż akg - czasem lubię to inne brzmienie

Ps2. Merde, kup sobie aurvany 1 za 100 zł - te słuchawki dźwiękowo radzą sobie ze wszystkim do 600-700 zl
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 28-01-2017 o 23:32

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Miałem ale ja nie używam ani bayerdynamic ani akg na komórce/laptopie. Do tego wole aurvany, które wygodne nie są ale grają świetnie. Miałem k550 na uszach ale nie slysze niczego co mowiloby mi kup mnie w porównaniu do tego co mam. Zmiana dla zmiany nie jest dla mnie. Ja juz mam wybrany zestaw i tego się trzymam. Jak pojawi się cos z efektem wow to ok, narazie wow nie slyszalem w sensownej cenie.
    2 lata nie znalałem zamienników dla aurvany live

--- Kolejny post ---

Ps. Wersja pro mi bardziej leży i jest inna niż akg - czasem lubię to inne brzmienie
    550 tak, ale dobre źródło i kilkaset godzin na uszach

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

^^ Aurvany są bardzo dobre mimo, ze wkurzaja hi-fi 'owców

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Gadżety to mam ciągle za słabe , ale ostatnio najcześciej Roger Waters the Wall... polecam...
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

^^ Aurvany są bardzo dobre mimo, ze wkurzaja hi-fi 'owców
    Aurvany na foreksie nie sprzedam, to klasa sama w sobie do 200zł Do 700 Akg 550, do 1 tys Dt 880, mam też cudo za 3 tys ale to już zaczyna się zabawa w bajki i bokehy ...

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów