Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Wątek: Co do grania

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: Co do grania

Na pohybel nieintymnym odsłuchom kolumnowym. Za ułamek kasy takiego zestawu możesz mieć świetną integrę słuchawkową z DAC-iem, to tego dobre słuchawki (osobiście jestem fanem AKG), a pliki w takiej konfiguracji możesz mieć nawet na telefonie komórkowym i odtwarzać je przez OTG. Byle nie były to mp3. Odsłuch bajeczny i nie zakłócający spokoju innych domowników (no chyba że wybierzesz otwarty model słuchawek, ale i tak będzie to lepiej odbierane przez nich niż wyjące kolumny). Nie jesteś uwiązany do jednego pomieszczenia, integrę podłączysz pod kompa, pod zestaw wolnostojcy, tablet, telefon - pod wszystko. A dźwięk będzie niezmiennie na tym samym poziomie.

Hawk
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Co do grania

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Na pohybel nieintymnym odsłuchom kolumnowym. Za ułamek kasy takiego zestawu możesz mieć świetną integrę słuchawkową z DAC-iem, to tego dobre słuchawki (osobiście jestem fanem AKG)
    Ja to głuchy jestem, ale moja córka z tych co słyszą różnicę, używa właśnie takiego zestawu podłączonego pod telefon słuchawki też ma AKG i jest zadowolona. A wszystkie płyty (nie tylko z muzyką, ale też video, audiobooki) traktuję podobnie jak Eberloth - używane są raz do zgrania i do pudła (miejsca na regale tyle nie mam).

Uprawnienia umieszczania postów