Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: agd komplet

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: agd komplet

Cytat Zamieszczone przez dan_jo Zobacz posta
    Dzięki za odpowiedzi w poruszonym temacie.
    Myślałem, że będzie łatwiej, pojeździłem dzisiaj, pooglądałem i wybór padł na boscha. Co z tego wyjdzie zobaczę po czasie.
    igor58 - przepraszam
    Bosch to juz taka niższa półka, jego odpowiednikiem sprzed 10 lat jest teraz Siemens.

Coś już napisał

Oni się jakiś czas temu połączyli.
    Siemens jest teraz bardziej pro, a bosch tańszy, a ile gorszy nikt nie wie.
    | R3 | R5 | RF 85L | RF 135L IS | RF 15-35L IS | RF 24-70L IS | RF 70-200L IS | RF 100-500L IS | RF 1,4x |

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

W tym samym sklepie można kupić zmywarkę za $270 albo za $1890. Czyli za jedną elkę siedem zmywarek kitowych.
    Chyba nikt nie ma wątpliwiści, że to są różne produkty, więc nie można uogólniać.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

ale ten KIT nie jest taki zły, a niektóre Ele są bardzo kapryśne i nadają się do wszystkiego z wyjątkiem do tego do czego zostały stworzone(na kanwie wpisów z naszego foruma)

@igor w sumie lepszy taki temat niz po raz enty 5dmk2 vs 6d a właśnie taki się pojawił i pewnie będzie miał z dwie strony...
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 23-01-2017 o 10:09
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Początki nałogu Awatar mkkaczy
    Miasto
    IRL

Cytat Zamieszczone przez dan_jo Zobacz posta
    Oni się jakiś czas temu połączyli.
    Siemens jest teraz bardziej pro, a bosch tańszy, a ile gorszy nikt nie wie.
    Może, jak sie wprowadzaliśmy 10 lat temu to prawie cały sprzęt był Bosha. Przez ten okres padła tylko pralka. Ostatnio miałem kupić nową, ale napaliłem sie na Siemensa. W sklepie obok upatrzonego Siemensa stał Bosh (różnica w cenie może pare euro), i z tego co się dowiedziałem to nie było między nimi różnic, bo podobno obie były dokładnie na tych samych częściach. Zamówiłem Bosha żeby pasowała do innego osprzętu. Ciekawostka dla mnie była taka, że jej wogóle nie słychać. To już czajnik jest dużo głośniejszy.
    Ktoś wcześniej wspomniał o Liebherr. To dobra firma zwłaszcza w lodówkach i dźwigach budowlanych.
    Za to z odkurzaczy polecił bym Dysona, ale coś w droższych modeli. Ten który mamy to tańszy model, a jest nie do zajechania, choć staramy się go zepsuć, bo jego główną wadą jest mała zwrotność.
    R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
    https://500px.com/mkkaczy

Uzależniony

Amica...

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sacz

Kup najbardziej funkcjonalne (ilość programów nie świadczy o tym że wszystkie będziesz używał - za to ma się co psuć) a zarazem najtańsze. Nie patrz na firmę bo większość używa tych samych podzespołów. Zapytaj serwisantów który najnowszy sprzęt się psuje bo ten produkowany 5-10 lat temu to nie to co dziś. nastaw się na to że po dwóch latach się zepsuje bez względu na markę.

Kupując zmywarkę kopiłem najtańszą a ponieważ miała niefunkcjonalny kosz włożyłem od starej. Policzyłem że nawet jak za dwa lata się zepsuje to i tak kosztowała połowę ceny niż te droższe. Za różnicę kupie drugą. Nikt mi nie zagwarantuje że ta droższa pochodzi dłużej niż gwarancja.

Coś już napisał Awatar mariusz231

Pralki amica i lodowki to samsung, jakby co
    Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
    C450D/T17-50 2.8/C70-210 3.5-4.5

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Byle nie pralka Samsung ładowana odgórnie. Podobno rozpadają się wybuchowo przy wirowaniu z zagrożeniem mienia i zdrowia. Ale takich w Polsce chyba nie ma
    Reports of Samsung Washers 'Exploding' Prompts Company to Issue Safety Warning - Consumer Reports

Ja mam w tej chwili cały sprzęt nabyty 13 lat temu (pralka jeszcze starsza o kilka lat). Nie zapłaciłem ani grosza za naprawy poza tanimi częściami kilka razy. Były ze 2 naprawy gwarancyjne, i kilka prostych napraw samodzielnie. Lodówka, pralka, suszarka, zmywarka, mikrofala, kuchenka gazowa z termostatem itp., i młynek w zlewie, i nie są to bynajmniej modele luksusowe. Odkurzacza jeszcze w życiu nie wyrzuciłem. Więc nie mam wrażenia, że wszystko się psuje, chociaż są różne wady.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Ja Nie długo wprowadzam się do swojego nowego mieszkania i potrzebuję kuchenki pod zabudowę do kuchni. Na chwilę obecną jestem na etapie szukania odpowiedniego modelu /wycięto link do sklepu/ doklejam się do tematu, bo też potrzebuję dobrej rady na ten temat.
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 03-03-2017 o 16:47

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów