Hej.
Jestem na etapie kupna całego agd do mieszkania.
Wstępnie myślałem o bosch-u i electolux-ie.
Ciekaw jestem Waszej opinii odnośnie marki i co byście polecili z Waszego doświadczenia.
![]()
Hej.
Jestem na etapie kupna całego agd do mieszkania.
Wstępnie myślałem o bosch-u i electolux-ie.
Ciekaw jestem Waszej opinii odnośnie marki i co byście polecili z Waszego doświadczenia.
![]()
| R3 | R5 | RF 85L | RF 135L IS | RF 15-35L IS | RF 24-70L IS | RF 70-200L IS | RF 100-500L IS | RF 1,4x |
Nie wiem w jakich strefach cenowych się obracasz ale jeśli to jest zwykłe budżetowe agd to marka jest bez większego znaczenia. Ważniejsze są sprawy użytkowe ale te niestety trudno ocenić w sklepie, bo często to co nas denerwuje wychodzi dopiero w użyciu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Moze cos polskiego https://solgaz.eu/plyty-gazowe/ kiedys produkowali dla amica pod nazwa prometeusz![]()
Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
C450D/T17-50 2.8/C70-210 3.5-4.5
czy to jest forum agd???
moderatorzy, ogarnijcie się!
Firma nie ma dużego znaczenia tylko konkretne modele. Ta sama firma może produkować modele tragiczne jakościowo + de facto nienaprawialne (modulowosc) oraz modele przyzwoite. Nie liczylbym na jakość i długowieczność, poza tym sytuacja jest dynamiczna i słuchanie opowiastek typu : mam firmę x i się nie psuje od 15 lat...
Pryglądałem się niedawno zmywarkom. Tecnologia jest identyczna na tym samym poziomie modelu dla wszystkich producentów. Cena tej samej klasy modelu może się trochę różnić.
Różnice są w guzikach.
Należy wybrać na jakich cechach nam zależy i wybrać producenta który to oferuje w dobrej cenie. Albo wybrać firmę którą lubimy z powodu nazwy bądź stylu.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Nie patrz na firmę, poszukaj interesującego cię produktu i poczytaj opinii w sieci. Moja kuchenka electroluxa po 6 miesiącach jest w gorszym stanie niz polska kuchenka po 10 latach. W electroluxie już chyba wszystko co mogło się popsuło.
Pralki i przede wszystkim zmywarki to najgorsze AGD. Modulowosc powoduje, ze większość jest praktycznie nienaprawialna. Jeszcze ludzie dobijaja zmywarki tabletkami all in one olewajac sol - bo przecież w reklamach...
Można się jeszcze sugerować gwarancją, niektórzy dają 5 lat na niektóre modele...
kupię lodówkę z serii "L", ze stabilizacją, rzecz jasna