Zagadka jak zawsze u mnie, może nie dziecinnie łatwa, ale zapewne pójdzie szybko.
Co to jest?
Zagadka jak zawsze u mnie, może nie dziecinnie łatwa, ale zapewne pójdzie szybko.
Co to jest?
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Lampa?
budzik?
flankon po/na perfumy
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Żadna z tych rzeczy, ale najbliżej tombas. Rzecz ma jedno zastosowanie i widać najważniejszą część.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
korkociąg do otwierania perfum
generalnie rodzaj dozownika (spray) np. do oliwy, octu balsamicznego albo mydła :-)
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Faktycznie ma to zastosowanie do płynu, ale żadnego z wymienionych.
Czy to jest taki dozownik do alkoholi, jakich używa się w barach? Tylko (chyba?) odwrócony do góry nogami?
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
To już blisko, jest rzeczywiście do góry nogami, ale nie jest to dozownik.