Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: był ambasadorem i stracił wiarę

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: był ambasadorem i stracił wiarę

e tam zobaczył nowe światło i pobiegł w stronę światła, mnie się system olka podoba chciałbym focić tak wyglądającym systemem pisałem już ze z okazji porzucania canonowego cropa podliczyłem się e-m5 i optyką do niego - wypadło porównywalnie z pełna klatką canona co samo w sobie nie jest jeszcze takie straszne (ale uważam że powinno być taniej) ale nowa fizyka to znaczy - nie widzimy żeby prawa fizyki (dyfrakcja i szumy) były problemem - mnie trochę nie przekonała i jakoś się nie mogłem zdecydować czy UWA w tym systemie to już dla mnie wystarczy czy nie? a UWA to dla mnie podstawowy obiektyw, ostatnio spotkałem na plenerku gościa z M10 odszumiał na długich czasach w korpusie - znaczy szumów jednak nie przeskoczyli.
    autor artykułu trochę się odnosi do fizyki więc to dla mnie było ciekawe, a dodatkowo ostanio przyjaciel (dobry) mnie pytał czy kupić om-d i właściwie sam nie wiem co powiedzieć, nawet nie wiem czy mu tego linka wysłać .
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 19-01-2017 o 16:11
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów