idz spać spokojnie, jak coś to rano na szybkie przebudzenie.
idz spać spokojnie, jak coś to rano na szybkie przebudzenie.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
hehe o 4:40 ?? bo o tej wstaję
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Diodak zatka pocztę polską-wszystkie systemy im się pozawieszają przy takiej ilości paczek i listów jaką diodak musi wysłać![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
ja bym się nie śmiał... kolega współpracuje z róznymi firmami rozsyłając "darmowe" prezenty pocztą (np. kubeczki od jakiejś kawy czy plakietki od jakiś soczków) wysyłając tygodniowo po kilka tysięcy paczek. no i "straty pocztowe" sięgają jakichś 20-30%...Zamieszczone przez mungo
![]()
pozdro.,
m.
![]()
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
Ważne, że jest ktoś co robi coś. Brawo Diodak
Eeee... Siedzi i sie obija wiekszosc czasu![]()
...
Eeee... siedzi i zawija to w te sreberkaZamieszczone przez KuchateK
![]()
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
tak btw
musiałem podejść w częstochowskim tesco do punktu obsługi (nie lubie tego słowa-kojarzy mi sie...) klienta bo coś tam z rachunkiem sie nie zgadzało
patrze a baaaardzo sympatyczna i ładna (na mój gust) dziewczyna pomyka z forumową smyczą; już sięga po moj rachunek żeby zobaczyć co jest nie tak a ja tu nagle: ' a skąd pani ma taką fajną smycz?? '
szkoda że nie widzieliście jakiego raka spiekła - i wydukała odpowiedź że jej brat/chłopak (niedosłyszałem) do klubu należy .... szybko sprawdziła rachunek i mi podziękowała
rozbawiło mnie to - już zaplanowałem że jak tylko dostane smycz to tam podjadę sie pochwalić ;-) moją smyczą
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...