Jak teraz nie przelejesz kaski to potem możesz przegapić wysyłanie zmówienia i trzeba bedzie czekać jescze dłużej. Chyba że nie ci odpowiada takie długie czekanie to jeśli pieniążki nie wpłyną do zamknięcia listy automatycznie anuluję to zamówienieZamieszczone przez fotoglaf
.
Panowie, tak się bawić nie będziemyZamieszczone przez pst
??:. Trzeci raz zajmuję się tą sprawą i mam dosyć nieuzasadnionej ironi pod moim adresem. Kolego pst przeczytaj uważnie posta o tym co wysłałem i komu, a wcześniej czy doszły już do mnie smycze czy nie.
Umawialiśmy się że jeśli będę coś nowego wiedział to dam o tym znać, więc widocznie z jakiegoś powodu smycze nie dotarły, a gdyby to była moja wina to bym na pewno forumowiczów przeprosił.
Myślałem że jak mnie miła pani zapewniła, że smyczki będą u mnie na piątek to będą. Niestety dzisiaj też nie doszły więc zadzwoniłem do nich i... okazało się że nie wysłaliZamieszczone przez RemikP
. Pani się tłumaczyła, że dużo pracowników jest na urlopie itd. Wysłałem ponownie maila (co oni robią z tą pocztą) z adresem do wysyłki i obiecali że dzisiaj wyślą i jutro będą u mnie... zobaczymy
.
Narazie ponaklejałem etykiety na koperty to będzie szybciej jak już przyjdą smyczki:razz: .
Dzieki RemikP, szkoda że nie wszyscy umieją czytać... no commentZamieszczone przez RemikP
.