Cytat Zamieszczone przez fotoglaf
Cosik mi sie wydaje, że nie mam w najbliższym czasie szans na ID + smycz. Dajcie znać jak się sprawy mają w tym temacie i ile to kosztuje (ID + smycz).

EDIT: własnie wlazłem na formularz, wypełniłem i wysłałem - proszę o info czy to miało teraz sens - jesli tak - szybko wpłacam kaskę.
Jak teraz nie przelejesz kaski to potem możesz przegapić wysyłanie zmówienia i trzeba bedzie czekać jescze dłużej. Chyba że nie ci odpowiada takie długie czekanie to jeśli pieniążki nie wpłyną do zamknięcia listy automatycznie anuluję to zamówienie .

Cytat Zamieszczone przez pst
diodak a wysłałeś już?
a do mnie też nic nie dotarło... mam czekać?
a jak wpłace drugi raz kase to dojdzie szybciej?

......... jak mówi że wysłał to wysłał

no comments...
Panowie, tak się bawić nie będziemy ??:. Trzeci raz zajmuję się tą sprawą i mam dosyć nieuzasadnionej ironi pod moim adresem. Kolego pst przeczytaj uważnie posta o tym co wysłałem i komu, a wcześniej czy doszły już do mnie smycze czy nie.

Umawialiśmy się że jeśli będę coś nowego wiedział to dam o tym znać, więc widocznie z jakiegoś powodu smycze nie dotarły, a gdyby to była moja wina to bym na pewno forumowiczów przeprosił.

Cytat Zamieszczone przez RemikP
I jak Diodak doszły smycze w piątek, czy może dzisiaj?
Myślałem że jak mnie miła pani zapewniła, że smyczki będą u mnie na piątek to będą. Niestety dzisiaj też nie doszły więc zadzwoniłem do nich i... okazało się że nie wysłali . Pani się tłumaczyła, że dużo pracowników jest na urlopie itd. Wysłałem ponownie maila (co oni robią z tą pocztą) z adresem do wysyłki i obiecali że dzisiaj wyślą i jutro będą u mnie... zobaczymy .

Narazie ponaklejałem etykiety na koperty to będzie szybciej jak już przyjdą smyczki:razz: .

Cytat Zamieszczone przez RemikP
to ja sobie dobije jeszcze jednego posta
Nie mówi wcale, że wysłał wszystko. Wysłał tylko tym osobom, które zamawiały samo ID.
Dzieki RemikP, szkoda że nie wszyscy umieją czytać... no comment .