Zapłaciłeś za wysyłkę id i smyczy osobno to wysłałem to co miałem... nie spodziewałem się, że smycze będą pare dni późniejZamieszczone przez pejot
.
Zapłaciłeś za wysyłkę id i smyczy osobno to wysłałem to co miałem... nie spodziewałem się, że smycze będą pare dni późniejZamieszczone przez pejot
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
czyli są już szmyczki ?? kurde nie mogę się doczekać, żeby kumpli z pracy powkręcać![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
TO ja wnoszę o założenie osobnego wątku - "Dziękujemy Ci Diodaku".![]()
a ja jeszcze czekam - w małych niasteczkach poczta widocznie tak szybko nie działa :/
Hmmmmmmmm![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
ja też jeszcze czekam
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
Spoko ja jestem z dużego miasteczka Katowice i też jeszcze nic nie dotarło - poczekamy ;-)
Myślę że nie ma się co niepokoić. Do mnie też nie dotarło, ale czekam cierpliwie (i cicho).
Przecież to wszystko trzeba popakować, zaadresować więc jest z tym roboty, a że Diodak to porządna firma to pewnie niebawem wszyscy będziemy się wspólnie radować.
Cosik mi sie wydaje, że nie mam w najbliższym czasie szans na ID + smycz. Dajcie znać jak się sprawy mają w tym temacie i ile to kosztuje (ID + smycz).
EDIT: własnie wlazłem na formularz, wypełniłem i wysłałem - proszę o info czy to miało teraz sens - jesli tak - szybko wpłacam kaskę.
Ostatnio edytowane przez fotoglaf ; 17-07-2006 o 01:51
5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.
I jak Diodak doszły smycze w piątek, czy może dzisiaj?
20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel![]()