Jak dla mnie jest spoko
Jak dla mnie jest spoko
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
jest ok- czekamy na smycze
Tak więc nie odesłałem i nawet 6 sztuk już wysłałem bo nie wszyscy zamawiali smyczeZamieszczone przez pyciu
. A na tych w drukarni za kolor to nakrzyczę nastepnym razem. Jeszcze męczarnia ze smyczami... zaraz do nich dzwonię.
Edit:
yes!!! w końcu się wbiłem do nich do biura. Się okazało że nasze smyczki leżą gotowe (?!?!?) w magazynie. Pani mi grzecznie powiedziała, że jutro wyślą... "to ja sie pytam co... że się z tym tak brandzlujesz..." chciałoby się powtórzyć
. Cos mi się wydaje, że zgubili moje maile z adresem gdzie trzeba wysłac smycze, przez to zapomnieli ze wogóle coś sie przewala po magazynie bo pani prosiła o podanie jeszcze raz na maila adresu do wysyłki... no total
. Czy nad każdym trzeba stac z kijem i wiercić dziure w brzuchu? No nic... czekamy na tego kuriera do piątku :-D
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 12-07-2006 o 13:10
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
trzeba było pojechaćtam i jak Zidane...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
albo powiedzieć w rozmowie telefonicznej to, co Materazzi Zidanowi![]()
ja dostałem swój kawałek plastiku dziekuje bardzo Diodaku
Are you brave enough?
a ja mam pytanie, jak jest ten formularz teraz do zamawiania to jak ktoś 3 tygodnie temu tam złożył zamówienie to sie załapał na tą ture teraz? czy sobie jeszcze dłuuuuuuuugoooo poczeka??
danveld.digart.pl
Canon EOS 300d, Pentacon SIX, Zenit 15m
Już miesiac temu zamówienia były w drukarni także napewno bedziesz musiał poczekać.
Proszę bardzo... mam nadzieję, że do pozostałych 5-ciu osób przesyki też dotarłyZamieszczone przez GaGacek
.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 13-07-2006 o 07:03
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Dzięki w imieniu synka za ID, który doszedł do mnie wczoraj- jakby nie było gadki o "wejściu w zieleń" to bym nawet nie zwrócił uwagi. Jest git.
P.S.
Diodak, w sumie to mogłeś poczekać z tym ID i wysłać razem ze smyczami które też zamawiałem...
Ja też dostałem! Bardzo dzięki!