Strona 7 z 32 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 319

Wątek: IDENTYFIKATORY I SMYCZE - III tura

Dopiero zaczyna
    Miasto

Domyślnie

Przecież jest licznik na stronie formularza :rolleyes: i widać ile osób już ... czeka niecierpliwie
    EOS 350D BG-E3 | EOS 300 BP-200 | EF 50/1.8 II | EF 28-105mm 3.5-4.5 | PENTACON 4/200 | RS-60E3 | 1 GB SanDisk II

Dopiero zaczyna Awatar KLOSZ
    Miasto
    Łódź / Warszawa

Cool

Cytat Zamieszczone przez Maciey
    Przecież jest licznik na stronie formularza :rolleyes: i widać ile osób już ... czeka niecierpliwie
    Licznik mowi o tym ile osob zamowilo i czego, ale nie mowi czy te osoby czekaja niecierpliwie czy cierpliwie, to i Virpowerowi napisalem, ze bedzie nas dwoch niecierpliwych

Pzdr
    KLOSZ
    Aparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....

Coś już napisał Awatar virpower

Domyślnie

Oooo - no ok. To czeeeakamy. W sumie więcej jest zamówień na smycze niż na same karty ID. Czyżby nasi Polscy Hip-Hopowcy są zainteresowani? heh...
    No ja jeszcze nie "uiściłem" opłaty, ale zaraz to zrobię jak tylko wrócę do chatki, bo niebardzo pamiętam moich cyferek które do tego są.

ZłyDotyk
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak
    Minimum:

id - 100 szt.
    wklepałem sie jako 100
    przelew zdziełałem

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Teraz musimy poczekać jeszcze aż uzbiera się 200 sztuk smyczy. Mógłbym zamówić plakietki juz teraz, ale przecież nie wyślę samych ideków do tych którzy czekają na smyczki .
    Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi jeśli poczekamy na smycze a w tym czasie skorzystają Ci którzy będą chcieli zamówić jeszcze identyfikatorki. Jak uzbieramy 180-190 smyczy to złoże zamówienie, a potem będzie można te wolne sztuki odkupić.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Coś już napisał Awatar RemikP
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No oczywiście można poczekać - chociaż nie wiem czy wytrzymam , a tak BTW Wysyłasz na e-mail potwierdzenia czy dostałeś kase??
    20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RemikP
    BTW Wysyłasz na e-mail potwierdzenia czy dostałeś kase??
    Nie wysyłam bo musiałbym duzo takich maili napisać . Na szczęscie banki działają inaczej niż Poczta Polska .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Domyślnie

no to ja z takim nietypowym pytaniem. Zamówiłem identyfikator i ... no właśnie nie pamiętam czy 1 smycz czy 2. Nie wiem teraz ile kasy mam przelać .... i mam porblem.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zabol
    no to ja z takim nietypowym pytaniem. Zamówiłem identyfikator i ... no właśnie nie pamiętam czy 1 smycz czy 2. Nie wiem teraz ile kasy mam przelać .... i mam porblem.
    Przelej więcej :-) - w końcu Diodak się trochę namęczy przy pakowaniu i wysyłaniu, więc będzie miał akurat na chłodne piwko ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zabol
    [...]no właśnie nie pamiętam...
    Wysylam Ci PW przypominajace...
    ...

Strona 7 z 32 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów