Ile smyczy potrzeba do realizacji? Bo cos ok 100 juz jest zamówionych...
Jeśli zmówię teraz jeszcze jedną sztukę będzie mi to wysłane jako jedno zamówienie jeśli dane będą identyczne?
Ile smyczy potrzeba do realizacji? Bo cos ok 100 juz jest zamówionych...
Jeśli zmówię teraz jeszcze jedną sztukę będzie mi to wysłane jako jedno zamówienie jeśli dane będą identyczne?
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Minimum:Zamieszczone przez Hiv
smycze - 200 szt.
id - 100 szt.
Jak wcześniej będzie komplet smyczy to zamówię i wyślę do wszystkich którzy zamówili tylko smycze i odwrotnie jesli najpierw będziemy mieli komplet identyfikatorków.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 05-05-2006 o 05:02
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Dziękuję Waszmości za ten jednoosobowy sejmikZamieszczone przez KuchateK
Składam zatem zamówienie...
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Zamówiłem, ale jakbym chciał sprawdzic stan swojego zamówienie, to jest taka opcja? Chodzi o to, że zamawiałem, jak formularz był testową wersją, i zamawiałem zaraz potem, jak już ruszył. Teraz już nawet dobrze nie pamiętam co i ile.
Dałoby się otrzymywać np. automatyczne potwierdzenie złożenia zakupu, albo chociaż sprawdzenie stanu już istniejącego?
Ja mam małe pytanko, na forum mam nik towersivy chciałbym aby na indetyfikatorze był sam "towers" da rade tak zrobic??
Pozdrawiam
Jak ktos bardzo chce to PW do mnie...Zamieszczone przez pejot
...
Wpisz zw formularz "towers" i bedzieZamieszczone przez towersivy
Hazan swego czasu podmienial nicki chetnym...
O tutaj
http://canon-board.info/showthread.php?t=9432
...
Zamieszczone przez KuchateK
Właśnie tego chciałem Ci oszczędzić![]()
Az taki delikatny to ja nie jestemZamieszczone przez pejot
![]()
...
hmmm, szkoda ze na identyfikatorze jest aparat a nie zdjecie wlasne (bylby bardziej przydatny) :-/
EOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;