Diodak bedzie wiedzial. Pewnie ma gdzies w archiwach komu do Czestochowy slal smysze 8) , zgrac to jakos z nickiem i mamyZamieszczone przez KuchateK
.
Diodak bedzie wiedzial. Pewnie ma gdzies w archiwach komu do Czestochowy slal smysze 8) , zgrac to jakos z nickiem i mamyZamieszczone przez KuchateK
.
hehe, nie nie spociłem ich, zanim założylem byłem pod prysznicemZamieszczone przez pst
.
Trochę przygód miałem na poczcie bo wredna baba nie chciała przyjąć na raz tylu kopert. Poczta do 20:00 przyszedłem o 16:30 a ta mi mówi że przecież już ta godzina ... ona tyle nie bedzie wypisywać i podbijać :P. Nie wnikając w jakże merytoryczną rozmowęudało się
. Wszystkie koperty zostały podbite i jutro rano ruszają w Polskę. Na sobotę dotrą pierwsze priorytety.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Jeszcze nie dostałem ale juz dziekuję Tobie Diodak.
Włożyłes w sprawę dużo serca, "kupę" czasu i pracy!
Dzieki
Janusz
Ojjj i ja dołączam się do podziękowań dla Diodaka, kawał dobrej roboty!!!!!! czekam już z niecierpliwością![]()
pozdrawiam
Dziękuję i czekam
A jak po tych odgornych podziekowaniach zaczna sypac sie posty "Doszlo, dziekuje" to watek zostanie zamkniety.
Naprawde licze na wasz umiar i rozsadek - piszcie tyko sensowne posty i na temat. Podziekowania zawsze mozna na PW wyslac albo odeslac flaszke nadawcy smyczy![]()
Właśnie... ja wiem że wszyscy mi dziekujecieale nie musicie pisać że doszło. Ewentualnie piszczcie jak nie dojdzie i to tak najwcześniej po tygodniu
.
Zamieszczone przez Diodak
A ja a ja aja zdazylam na te ture?![]()
Atamanka, przecież zamówiłaś wczorajZamieszczone przez Atamanka
. Przeczytaj kilka pierwszych i ostatnich postów w tym temacie to bedziesz wiedziała jak to wszystko działa i ile trzeba czekać
.
Zamieszczone przez Diodak
Bosz a Ty lykasz jak mlody pelikan)))
Drocze sie przeciez
Eh... ci mlodzi ;-p