hmm jeśli 100 sztuk ID, i 200 smyczy ma byc to chyba ta obecna tura troche sobie potrwa.... A co jeśli nie uda się uzbierać tego minimum??
coś sie pochrzaniło z dodawaniem posta, prosiłbym moderatora o usunięcie tego poniżej...
hmm jeśli 100 sztuk ID, i 200 smyczy ma byc to chyba ta obecna tura troche sobie potrwa.... A co jeśli nie uda się uzbierać tego minimum??
coś sie pochrzaniło z dodawaniem posta, prosiłbym moderatora o usunięcie tego poniżej...
danveld.digart.pl
Canon EOS 300d, Pentacon SIX, Zenit 15m
No i mamy koniec miesiaca, a identyfikatorów ani widu ani słychu
a co, bez identyfikatorów to zdjec nie mozna robic ??Zamieszczone przez _Miro_
![]()
![]()
no ale fakt, taki gadzet sprawia, ze od razu wyglada sie w oczach "lasek" na wakacjach jak "super profi walker foto master"![]()
![]()
spokojnie, jak beda gotowe to sie dowiemy 8)
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 29-06-2006 o 16:38
Myślałby kto, że bez identyfikatora, to Cię za nikoniarza będą braliZamieszczone przez _Miro_
![]()
Jarek
I tak będę to traktował jako gadżet, pamiątkę.
Za stary już jestem żeby na kawałek plastiku panienki wyrywać![]()
Chodzi raczej o termin realizacji który jeżeli mnie pamięc nie myli miał być na koniec czerwca najpóźniej ?
Oczywiście jeżeli identyfikatory będą gotowe na koniec lipca też nie będzie problemu, o zasadę chodzi, przecież to nie ja deklarowałem termin.
A może mam dzisiaj zły dzień i niepotrzebnie się czepiam...
czerwiec się jeszcze nie skończył
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
No przyznać muszę że podniosłes mnie na duchu.
zawsze do usług
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Bez paniki, Diodak to porządna firma, jesli są jakieś opóźnienia to widocznie tak musiało być. Jedynie czego można byłoby oczekiwać od Diodaka to aby co jakis czas informował na jakim jest etapie.
Koniec czerwca miał być planowym, a nie najpóźniejszym terminem. Ludziki w drukarni nie maja umowy na piśmie bo wszystko ustalamy mailowo to i specjalnie się nie muszą z niej wywiązywac. Coronado też miał kłopot ze smyczami, bo przeciągali sprawe dodatkowe 2 tygodnie. Mi też już jest głupio bo daliście pieniążki i chcecie mieć smycze i plakietki, ale poczekajmy jeszcze przez weekend, w poniedziałek zasypię obie firmy telefonami to się może sprężą
i jeszcze zdążycie wyrwać laski w środku wakacji
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm