To nastawiam się, że w połowie lipca dotrą do mnieDo drukarni poszly 5.06 - termin jak pisał Diodak to około 3 tygodni więc będą raczej pod koniec miesiąca..Dla mnie termin jak znalazł.
To nastawiam się, że w połowie lipca dotrą do mnieDo drukarni poszly 5.06 - termin jak pisał Diodak to około 3 tygodni więc będą raczej pod koniec miesiąca..Dla mnie termin jak znalazł.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
A laski chcesz wyrywac na to ID ;>Zamieszczone przez mungo
Czemu nie?W sumie niezły pomysł
Jak dostanę ID, to sprawdzę, czy można go używać zamiast paszportu i jakie zniżki są w sklepach foto w andorze
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
no jakis przeciek by sie przydal i uspokoil masy przed wybuchem i zasypem postami typu 'kiedy bede te ID'![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Przepraszam wszystkich za brak wieści, ale miałem nieplanowane zajęcia na drugim kierunku. Dodatkowo doszła z tego powodu obsuwa w wysłaniu zamówienia. Mea culpa, ale nic na to nie mogłem poradzić, szkoła ważniejsza, mam nadzieję, że zrozumiecie.
Czas realizacji jeszcze nie minął i nie chcę ich poganiać bo ostatnim razem zapomnieli o otworkach i trzeba było wszystko odsyłać spowrotem a to dotatkowe opóźnienie. Trzymam rekę na pulsie, dam znać jak smycze będą gotowe, bo zdaje się, ze one będą najszybciej.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
No to wiemy.
mungo.. ty sie nie znasz ID z CB jest lepsze niż paszport polsatu..
za pokazanie ID mozna niebieskie blachy dostać i żadna granica cie nie obchodzi :]
Tzn., że mogę do USA bez wizy jechać?Na Białoruś podobno jak ma się ID, to też bez wizy wpuszczają
![]()
Zamieszczone przez mungo
Oczywiscie! Nawet zaproszenia sla. Tyle ze do Polski to potem bez sprzetu wracasz. "Zarekwirowano narzedzia szpiegowskie"
.
Teraz i tak ma byc jakiś okres próbny.. że jak studiuje sie albo ma się wyższe wykształcenie to na 3mies. bez wizy mozna do USA jechać.. ale za okazaniem ID i tak ci zieloną karte przyniosą w zębach :]
Zamieszczone przez SenK
lol, nie mam więcej pytańZamieszczone przez mattnick
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm