Zapewne Ci co nie wplacicli to wiekszosc nowych forumowiczow, ktorym morze sie juz odwidzialo i blokuja skutecznie innych![]()
![]()
Zapewne Ci co nie wplacicli to wiekszosc nowych forumowiczow, ktorym morze sie juz odwidzialo i blokuja skutecznie innych![]()
![]()
5D + L
morze to się tylko czasami cofa, odwidzieć się raczej nie może.. :razz:Zamieszczone przez borkomar
Jarek
W IVRP to wszystko jest możliwe :-) Jak Jarosław wyda nakaz to morze się odwidzi, nawet jak nie będzie wiedziało po co :-)Zamieszczone przez oskarkowy
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
dziwna sprawa... kasa zeszla mi z konta wczoraj rano, o godzinie 10:30...
[edit]
Wlasnie sprawdzilem w historii operacji - wszystko sie zgadza (tzn. numer rachunku)
Ostatnio edytowane przez Wats0n ; 23-05-2006 o 17:41
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Przeszukałem inne forum według nazw userów i dzięki temu kasa od usera 'towers' będzie jutro u Diodaka na koncie.
Coraz bliżej...
Edit:
Jeżeli ktoś siedzi na jeszcze innym forum czy grupie, to niech przeszuka tak jak ja według nicków. Po prostu będzie szybciej
Pozdrawiam.
Yyyy panowie sorki, nie wpłaciłem odrazu po złozeniu zamuwienia i teraz wyszły cyrki przepraszam bardzo i dziekuje Kaiser-owi za przypomnienie na gg :wink: . Przelewik poszedł wczoraj wieczorkiem dziaj kasa juz z mojego konta zeszła wiec powinna byc lada moment na własciwym rachunku.
Pozdro
No i sprawa stanęła...
ile brakuje jeszcze smyczy do realizacji bo jak trzeba to moze zamowie druga![]()
Proponuję otworzyć zapisy po raz drugi i dociągnąć tyle, ile trzeba. A nie wpłacających olać i tyle.
Jarek
Jestem bardzo ZA:cool:Zamieszczone przez oskarkowy
5D + L