Płaćcie Dziewczyny i Chłopaki bo cała operacja bedzie miała poslizg czasowy!:wink:
Diodak - dobra robota !!! Towarzystwo niepotrzenbie sie gorączkowało
Płaćcie Dziewczyny i Chłopaki bo cała operacja bedzie miała poslizg czasowy!:wink:
Diodak - dobra robota !!! Towarzystwo niepotrzenbie sie gorączkowało
Już nie mogę się doczekać tego przebijania się przez ochroniarzy![]()
20d + kit + sigma 70-300 APO DG + CF1G PRETEC Cheetah + Plecaczel![]()
Zaświecisz im w oczy identyfikatorem i powiesz:
Do you talking to me? ? ? ? ?![]()
Panie, ja Fotoreporter jestem, co pan mi tu.
Ja przyszedłem tu zdjęcia robić do gazety, a nie...
![]()
Brakujące dwa zeta poszły, choć nie mam pojęcia czemu ich brakowało. Kwotę z formularza do banku przeniosłem metodą ctrl C i V. Jakiś błąd w skrypcie czy co? W każdym razie przepraszam za kłopot. A swoją drogą też już nie mogę się doczekać![]()
coś o mnie http://web.mac.com/tmaku/
Za podszywanie się pod kogoś innego można zdaje się nieźle beknąć.Zamieszczone przez Kaiser
Czyli jak wchodzicie, to machacie ID i ani słowa, że skądś jesteście. Jak ochroniarz jest głupi (a takich nie brakuje), to przejdziecie. Jak nie będzie głupi, wy pieprzniecie głodny kawałek a ochroniarz wezwie policję, to będziecie mieli gotową sprawę w sądzie. A oskarżenia mogą być tak absurdalne, że Wam się nawet nie śniło.
Czyli jak komuś zależy na czystej kartotece, to raczej nie próbujcie podobnych numerów. Paru z Was na pewno wie, dlaczego o tym piszę![]()
Jarek
Przecież mogę gazetkę szkolną wydawać albo sam dla siebie...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ale jak nie wydaje, to panowie władza juz zadbają, żeby mu uprzyjemnić najbliższe miesiące![]()
Jarek
I pewnie wydawanie takiej szkolnej gazetki trzeba będzie udowodnić...
coś o mnie http://web.mac.com/tmaku/
no to się wyda pierwsz numerzawsze można robić gazetę internetową, która właśnie zaczynasz robić
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
dokładnie o tym samym myślałem![]()
Fajnie, że dyskusję podjęliście.
Pozdrawiam