ŚWIĘTA RACJA - troche mnie chyba poniosło z tą imienną listąnaturalnie miałem na myśli po nicku
![]()
ŚWIĘTA RACJA - troche mnie chyba poniosło z tą imienną listąnaturalnie miałem na myśli po nicku
![]()
Oczywiście zrobię listę kto co zamówił i czy zapłacone ale dopiero w sobotę, bo nie mam wszystkich wyciągów z konta w tej chwili. Jakbym kogoś pominął to proszę szybko o PW.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Sobota powolutku zbliża się ku końcowi.
Czekamy z niecierpliwością
Pozdrawiam
Wlasnie, wlasnie... i kazdy chcialby sprawdzic czy jego wplata wplynela i czy jest na liscie...Zamieszczone przez Kaiser
Zdrooffka
Aparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....
dzis wyslalem mu pm w innej sprawie i echo - musi polazł gdzieś indziej
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Wypadła nieplanowana sprawa i cały dzień byłem nie uchwytny. KuchateK zaraz mi udostępni listę zamówień i zabieram się za sprawdzanie wpłat do jutra rano się wyrobię.
Edit:
Niestety KuchateK sie nie wyrobiłale może jakoś sobie poradzę samemu... lista niedługo.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 21-05-2006 o 11:39
Świetnie napisaneZamieszczone przez Diodak
codziennie aktualne
![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Dajcie Chlopakowi spokoj - napewno zrobi - wszystko w swoim czasieZamieszczone przez mattnick
![]()
5D + L
Pisałem, że problem był z listąNo to lecim...
<lista sobie wedruje i jest uaktualniana>
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 22-05-2006 o 17:00
Moje poszło, ale dopiero w sobotę, więc pewnie na poniedziałek dotrzeZamieszczone przez Diodak
wybaczcie![]()