Do wakacji wyrobicie się ze zrobieniem i wysłaniem smyczek i identyfikatorów?![]()
Do wakacji wyrobicie się ze zrobieniem i wysłaniem smyczek i identyfikatorów?![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Spokojnie, dadzą radę - w wakacje będzie już można podrywać panienki na plaży w Łebie na swoje nowe "pro" ID ;-) ;-)Zamieszczone przez mungo
![]()
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
No więc oto chodziPo wakacjach moje skromne folio uzupełni się pewnie o kilka ładnych portretów
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Za miesiąc od najbliższego weekendu (bo wtedy zweryfikuję wpłaty) wszyscy zainteresowani powinni mieć smycze i plakietki w domach. Smycze robią 2 tygodnie, ale ostatnio im się przeciągnęło do miesiąca, identyfikatorki robią 3 tygodnie ale też czasem może się przeciagnąć do miesiąca.
Zamówienia przyjmuję ostatecznie do niedzieli 21.05.06 włącznie jeśli odrazu zostanie zrobiony przelew, tak żeby w poniedziałek ostatnie wpłaty był zaksięgowane u mnie na koncie i wtedy zamykamy sprawę.
Kto się nie załapie będzie się mógł dopisywać na następną partię, ale potrwa to juz na peeeewno dłużej 8) .
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
he, czyli miałem farta
udało mi sie załapać prawie w ostatniej chwili![]()
nie mow hop, jeszcze jestes zdany na laskawosc Poczyt PolskiejZamieszczone przez arekko
![]()
![]()
fakt, z nimi nigdy nic nie wiadomo-ale jakby co bedzie jeszcze jedna tura![]()
Diodak - zrób jakąś listę imienną kto złożył zamówienie i ewentualnie kto zapłacił. Byłoby to jakies potwierdzenie dla zainteresowanych że wszystko z ich zamówieniem w porządku bo to czasem różnie bywa na łączach internetowych i złożenie zamówienia mogło zostac nieodnotowane.
lista by sie przydala (zamowienie, wplata), bym mial spokojne sumienie ze wszystko zrobilem porzadnie![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Faktycznie, lista by się przydała, ale bym proponował nie imienną lecz po nicku.
Na dzień ten i ten sprawy stoją tak: : )
Nick1 wpłacono całość
Nick2 Nie wpłacono
...itd.