a ma ktoś do polecenia dobry sprawdzony(taki niezawodny) dysk tak do 300-400zł?? jak to jest z tymi dyskami gdzie nie ma wyświetlacza??--skąd pewność że zdjęcia się zgrały??
a ma ktoś do polecenia dobry sprawdzony(taki niezawodny) dysk tak do 300-400zł?? jak to jest z tymi dyskami gdzie nie ma wyświetlacza??--skąd pewność że zdjęcia się zgrały??
www.trekearth.com i przejrzyj gdzie sa ciekawsze zdjecia z Norwegii. na pewno warto pomyslec o Aalesund, Geirangerfjorden, Bergen, Drodze Trolli i o zobaczeniu drewnianych kosciolkow.
mozesz tez zerknac na www.pbase.com tam jest Country database, gdzie mozna znalezc sporo zdjec.
zobacz:
http://www.artfoto.no/
chodzi mi o te linki na gorze, nie te na dole
tak na zachete:
(C) artfoto.no
Mam jescze pytanko-- mógłby ktoś mi napisać jak płynął do Norwegii?? promem-jakimi liniami-- chodzi o samochód i tak 3-4osoby.. pewnie coś takiego jak Gdynia-Sztokholm.
akustyk--zdjecia super!!!!
Ja do Norwegii to przez Szwecje jechałem. Promem do Ystad ze Świnoujścia, a poźniej samochodem do Oslo i w góre do Trondheim az na samą góre. Dwa lata temu jechałem przez Niemcy, Danie, Szwecje i potem znów Oslo i w góre.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Tylko jak wrócisz to nie mów:"A fiordy to mi z ręki jadły!"![]()
Przede wszystkim szeroki kąt. Widoki w Norwegii są naprawdę piękne. O fiordach pisali już poprzednicy. Warto jeszcze trochę pofocić w Oslo i jeśli będziesz miał okazję w Lillehamer. Zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Byłem tam zimą ale i tak było pięknie.
PS. Uwaga - alkohol drogi jak cholera. Na stacjach benzynowych jedynie browar do 3 procent![]()
co do dysku - odezwij sie do pazurka - kupilem u niego doby dysk w dobrej cenieZamieszczone przez mikeqp
![]()
dojechac najlepiej chyba Gdynia - Karlskrona promem - potem gdzies kolo 800km samochodem i jestes w Oslo....
S45 user
)) ja jakos w drugiej polowie lipca uderzam na polnoc calkiem, trasa wzdluz wewnetrznego wybrzeza skandynawii... moze to bedzie ta okazja do pochwalenia sie na gremium wytworami mojej zabawki...
i mam nadzieje, ze to bedzie 30D...
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Moim zdaniem szkoda paliwa i czasu bo jak rozumiem chodzi o tą część od strony Bałtyku. Strasznie tam płasko i nieciekawie (no i ten śmierdzący brudny BałtykZamieszczone przez fICHU
). O wiele bardziej polecam Norwegie począwszy od Trondheim aż za koło podbiegunowe.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770