jinks
Mylę nad wszystkim ale nie potrafię w jakiś konstruktywny sposób ich porównać żadnego z tych aparatów nie miałam w ręku.. i niestety nie mam takiej opcji. Który z tej czwórki jest najszybszy, czy wszystkie sprawdzą się jako tako również do zwykłych zdjęć plenerowych. Dużo osób mówiło mi, że to za stare aparaty jednak jak patrzę na 1ds II to ciężko mi uwieżyć, że jakoś radykalnie się zestarzał bo patrząc na to co mogę mieć za tą cenę wydaje mi się, że np. nówka 60D nie jest dla niego konkurentem, poprawcie mnie jeśli się mylę... Zastanawiam się czy za tą cenę jestem w stanie wycisnąć coś więcej bo z tego co patrzyłam to 7D sprawdza się we wszystkim oprócz ruchu gorzej od 1ds ale możliwe, że to moje subiektywne odczucie. Najgorsze jest to, że nie doszukałam się, żadnych opinii co do 1Ds + sport :/
Marv84
Nie tylko między tymi dwoma, ale wydały mi się z tej półki cenowej najlepszym wyborem. Sama bardziej przychylam się do 1ds - jak sprawdza się podczas zdjęć seryjnych, podczas fotografowania dynamicznych obiektów ?