Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Canon 40D Live view, funkcja podglądu zmiany ustawień (ISO, przesłona) GDZIE?

Red face Canon 40D Live view, funkcja podglądu zmiany ustawień (ISO, przesłona) GDZIE?

Witam
    Ostatnio oddałam do naprawy swojego Canona na Żytnią. Zostały zresetowane ustawienia i nie mogę znaleźć funkcji podglądu zmian np. przy ISO czy przesłonie. Wszystko było na bieżąco widoczne w LV (jak wygląda obraz przy ISO 100, a ja jaka jest różnica przy ISO 500) i teraz nie mogę znaleźć tej opcji. Uczę młodszą siostrę fotografowania i sporo jej to pomaga, gdy ma aparat dla siebie, a ja nie mam pojęcia jak to włączyć. Filmiki na youtubie również nie pomogły mi znaleźć odpowiedzi. Pomocy, pilne!

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie Odp: Canon 40D Live view, funkcja podglądu zmiany ustawień (ISO, przesłona) GDZIE?

Nie wiem czy Ci o to chodzi, ale "Symulacja bieżącej ekspozycji" to: C.Fn IV, ostatnia (7.) pozycja

Domyślnie Odp: Canon 40D Live view, funkcja podglądu zmiany ustawień (ISO, przesłona) GDZIE?

Cytat Zamieszczone przez pkoprowski Zobacz posta
    Nie wiem czy Ci o to chodzi, ale "Symulacja bieżącej ekspozycji" to: C.Fn IV, ostatnia (7.) pozycja
    Dokładnie o to! Dziękuję bardzo!

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów