No tak. Niewymienny obiektyw nie da Ci możliwości kreowania.
No tak. Niewymienny obiektyw nie da Ci możliwości kreowania.
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Średni format jest delikatnie mowiąc średnio poręczny. Nie wiem skąd jesteś ale trochę mi średniego zostalo i moge ci kilka sprzętów chetnie uzyczyć, jakieś stare rolki tez się znajdą. Użyczę gratis pod warunkiem że efekty twojej twórczości na CB wrzucimy![]()
Już chyba wyłączam sie z tych internetów i postawie w ciemno na rz67 najwyżej sprzedamjak mi sie nei spodoba
--- Kolejny post ---
a ja jestem z wwa i jak masz coś ciekawego na sprzedaż to może się zastanowię jeszcze
a ja jestem z wwa i jak masz coś ciekawego na sprzedaż to może się zastanowię jeszcze a co do tego że jest średnio poręczny napewno zrekompensuje mi jakoś zdjęć jak już dojdę do wprawy
--- Kolejny post ---
Tylko teraz kolejny dylemat jaki model tego rz67 bo jest pare z tego co wiem zależy mi na zdjęciach pionowych i poziomych nie wiem czy w każdym jest taka możliwość
Ciężko będzie sprawdzić bo jak sprawdzałem w necie to wwa bardzo ciężko. Jedynie przez ebay itp.
ostatnie pytanieklasyczne auto ?? o co chodzi
Ryan Long , May 03, 2012; 10:08 a.m.
Jeff Guthrie , May 05, 2012; 10:13 p.m.If you're interested in 35mm style SLR handling, the Pentax 67 is a great option, though the cost of Body + Prism + Lens will probably put you close to the $500+ mark.
Horse Bodotes , May 12, 2012; 01:30 p.m.I have a few medium format cameras, the mainstay being the Pentax 67. The big Pentax is an excellent camera with no real learning curve, simply use it like you would use an SLR.
Źródło: Beginner's Medium Format Camera? - Photo.net Medium Format ForumPentax - the unique Pentax 6x7; like a Spotmatic 35mm camera on steroids. A good field camera, if not a somewhat limited. No interchangeable film backs - not a huge problem except that you are always opening the camera back in dirty, dusty environments. All the 6x7s I ever used had the worst mirror slap and shutter shudder I have experienced. But having said that, the older SMC Takumar lenses were excellent.
Pentax, Pentax, Pentax... Pentax 67: Cameras & Photo | eBay
Obiektywy portretowe średnioformatowe?
Selecting a Portrait Lens With Correct Focal Length
Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 27-12-2016 o 02:01