Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 72 z 72

Wątek: Zakup 5D mk II

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Zakup 5D mk II

Obecnie problem z 5d mk II jest taki, że albo są wystawione totalnie zajechane (powyżej 200.000 klapnięć) albo cena jest zbliżona do używki mk III (ok. 80%). Po półrocznym szukanie mk II dla siebie poddałam się i kupiłam mk III. Pracując chwilę na pożyczonym mk II uważam, że to był bardzo dobry wybór, bo jest ogromna przepaść między tymi aparatami.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Zakup 5D mk II

Cytat Zamieszczone przez Tringa Zobacz posta
    Obecnie problem z 5d mk II jest taki, że albo są wystawione totalnie zajechane (powyżej 200.000 klapnięć) albo cena jest zbliżona do używki mk III (ok. 80%). Po półrocznym szukanie mk II dla siebie poddałam się i kupiłam mk III. Pracując chwilę na pożyczonym mk II uważam, że to był bardzo dobry wybór, bo jest ogromna przepaść między tymi aparatami.
    Lol, obecnie kupic mk2 z dobrym przebiegiem i w dobrej cenie jest latwo. Co chwilę widzę oferty w cenach 2800-3500zl czesto z przebiegiem w okolicy 50k. A cena zblizona do mk3? Nie wiem skad to wzielas. Mk3 pojawiaja sie kolo 6k ale to one maja przebiegi 200k czy wiecej - wiec chyba Ci sie cos pomylilo. Oprocz tego jest sporo 6d w cenach okolo 4k.
    SONY

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów