Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: Zakup 5D mk II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Zakup 5D mk II

Cytat Zamieszczone przez rzep Zobacz posta
    Niestety ten problem w 6D też istnieje, ale jest mniejszy niż w 5DII i 5DIII. Proponuję Nikona :-)
    A ja proponuję Sony

Coś już napisał Awatar tomback
    Miasto
    Szczecin

Ja już właśnie obmacuję swoje 5dmk2 także bardzo dziękuję za pomoc i wskazówki

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez rzep Zobacz posta
    Niestety ten problem w 6D też istnieje, ale jest mniejszy niż w 5DII i 5DIII.
    Osobiście nie zauważyłem choć dosyć często fotografuję w wysokich ISO.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

o ile się mocno nie forsuje rawa z 6d to nawet na wysokich czułościach jest ok
    SONY

Miasto
    Szczecin

Tak sobie czytam od jakiegoś czasu te wszystkie wpisy dotyczące MK2 i wychodzi mi na to, że to chyba najgorsza z 5tek ? Co prawda sprzęt właśnie kupiłem i innego nawet nie brałem pod uwagę ze wzgl finansowych ale jak czytam, że ktoś pisze, że gorszy nawet od 50D - to nasuwa mi się pytanie, czy to jest fakt czy tylko taka dziwnie powielana legenda krąży w sieci

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Opole

Cytat Zamieszczone przez tomback Zobacz posta
    Tak sobie czytam od jakiegoś czasu te wszystkie wpisy dotyczące MK2 i wychodzi mi na to, że to chyba najgorsza z 5tek ? Co prawda sprzęt właśnie kupiłem i innego nawet nie brałem pod uwagę ze wzgl finansowych ale jak czytam, że ktoś pisze, że gorszy nawet od 50D - to nasuwa mi się pytanie, czy to jest fakt czy tylko taka dziwnie powielana legenda krąży w sieci
    99% negatywnych postów na temat 5d Mk II jest od ludzi którzy nigdy nie mieli tego aparatu. Powiem więcej nawet go w dłoniach nie mieli. 5d Mk II ma swoje ograniczenia, które trzeba poznać i je zaakceptować. Życzę przyjemnego użytkowania 5d mark ii i wiele uciechy z FF.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    C 5d MK IV x 2 , C 70-200 L IS 2.8 II, 17-40 L 4.0, 24-105 L 4.0 IS, 50 1.4, 580 EX II x 2, 480 EX II, Extender x 2 III, Seconic L-478DR, szukam - kupię C 85 1.2

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Mialem 4 lata. To nie byl rewelacyjny aparat.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Cytat Zamieszczone przez tomback Zobacz posta
    Jesteś od jakiegoś czasu na forum, i jeszcze nie zauważyłeś, że aparaty automagicznie przestają robić zdjęcia i przestają się do czegokolwiek nadawać, w momencie gdy ukazuje się nowy model?
    Oczywiście są wyjątki od reguły, np. "kultowy" 5d "classic", który jest najlepszy zawsze i do wszystkiego, jeśli ktoś nie może kupić 5d mk IV, oraz 6d, który generalnie nie nadaje się do robienia zdjęć, bo do tego nadają się tylko 5d mk III - przepraszam, 5d mk III właśnie przestaje się do czegokolwiek nadawać, bo pojawił się mk IV

Miasto
    Szczecin

[QUOTE=Kampnapka;1339891]99% negatywnych postów na temat 5d Mk II jest od ludzi którzy nigdy nie mieli tego aparatu. Powiem więcej nawet go w dłoniach nie mieli. 5d Mk II ma swoje ograniczenia, które trzeba poznać i je zaakceptować. Życzę przyjemnego użytkowania 5d mark ii i wiele uciechy z FF.

Dziękuję, raz jeszcze. Dopiero we wtorek będę miał szkiełko więc na razie czuję się jak dziecko z nierozpakowanym cukierkiem

Pełne uzależnienie
    Miasto
    śląskie (górnośląskie)

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Mialem 4 lata. To nie byl rewelacyjny aparat.
    To za jakie grzechy męczyłeś się z nim aż 4 lata?

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów