Cytat Zamieszczone przez Przemoc
Moim zdaniem mamy dwa wyjścia: czekać na zmiany pokoleniowe, lub ustawowo wyciąć element niepożądany. Wywalić na aut karanych, przeprowadzać badania psychiatryczne kandydatów, egzaminy z wiedzy o społeczeństwie i historii Polski. Sprawy sądowe polityków przeprowadzać w przyspieszonych trybach, np. Renata Beger - proces o fałszowanie podpisów na listach wyborczych ciągnie się tak długo, że zdązyli ją wybrać drugi raz. Trzeba wprowadzić obowiązek wyborczy i zmusić ludzi by zainteresowali się nieco losem tego kraju.
Po pierwsze w Polsce najczęściej głosuje się PRZECIW a nie ZA. Jak czerwoni naobiecują a potem nakradną - to Polacy idą głosować na czarnych. Jak ich czarni wkur... - to na czerwonych. To standard. Ja mam pecha, bo jeszcze nigdy nie wygrali ci, na których głosowałem. Obecnie najbardziej mnie martwi to, że znowu jesteśmy podzieleni. Z jednej strony PISOWCY obsesyjnie wietrzący wszędzie Żydów, z drugiej strony wpływ urażonych środowisk żydowskich chcących na siłę kształtować świadomość polityczną przez "wyborczą". Jakoś kurde wszyscy szybko zapomnieli o przekazach papieskich naszego kochanego Lolcia.
Lepper i Rydzyk na dokładkę... :-(

Cytat Zamieszczone przez Przemoc
Bez tego zawsze będziemy skazani na szmaciaków u władzy, liczyłem że zmieni to POPiS ale wpuścili mnie w maliny.
Mnie na szczęście nie, ale przy tych wyborach już dobrze wiedziałem, że wszystkim rządzi awanturniczo Jarosław a Lech wykonuje grzecznie jego polecenia. Była kiedyś taka lekturka Andrzeja Perepeczki pt. Dzika mrówka i tam tamy. Bohaterami byli dwaj bracia. Jeden miał imię, a na drugiego wszyscy wołali JEGOBRAT. Tu widzę analogię. Prezydent Jegobrat.