Pokaż wyniki od 41 do 50 z 68

Wątek: Kaczogród - wszelkie żarty zabronione.

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Metus
    wykorzystuję swoje prawo do wolnego słowa
    Młody jesteś, jeszcze wszystkiego nie wiesz!
    Między prawem do wolnego słowa zwykłym ...... jest bardzo cienka granica. Można to zaobserwować w tanich gazetach. Chodzi o styl publicystyki, ostrość formułowania poglądów i , co najwidoczniejsze, przedstawianie nie argumentów a zarzutów i osądów.
    Twoje wypowiedzi też mi pod to pasują.
    Pogardliwe wypowiadania się o politykach wynika z prostej konstrukjcji myślowej - oni wszyscy to debile, ja jestem naj... Tylko, że politycy zanim trafili do polityki też tak myśleli. Oczywista myślą tak dalej, i krytykantów traktują po swojemu. Jak polityk olewacz - to olewa krytykę. A jak krewki jest - to i łeb może urwać krytykantowi. Wybór należy do krytykującego. I niech się później nie dziwi, i nie zasłania prawem do wolnego słowa. Jak historia uczy, to prawo nadaje się jedynie do stosowania w toalecie, i to nie za głośno.
    Dla równowagi :wink:

A teraz całkiem na poważnie. Nie zdziwił bym się, gdyby do Hazana zastukali jacyś smutni panowie. Ostatecznie to jego prywatne forum i ponosi 100% odpowiedzialności za treści pojawiające się tutaj. A do treści błazeńskich upoważnieni są błaznowie, i najczęściej są oni zatrudniani i opłacani przez samych krytykowanych. Weźta to po uwagę odważni krytykanci. Jak uprawiać politykę poprzez krytykanctwo to na własny rachunek.
    Ostatnio edytowane przez JSK ; 29-04-2006 o 06:41

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Uprawnienia umieszczania postów