Zamieszczone przez Przemoc
tak.. mi ze świnią![]()
i.. przepraszam za stwierdzenie.. dziwką..
świnia która zawsze idzie w stronę koryta i nie ważne po której stronie (lewej czy prawej) stoi tego całego świńskiego siedliska
Zamieszczone przez Przemoc
tak.. mi ze świnią![]()
i.. przepraszam za stwierdzenie.. dziwką..
świnia która zawsze idzie w stronę koryta i nie ważne po której stronie (lewej czy prawej) stoi tego całego świńskiego siedliska
pozdrawiam
Metus
Zamieszczone przez Metus
No to jak na mój skromny gust - teraz juz całkiem spokojnie mozesz sie starać o azyl polityczny na Kubie albo Białorusi.![]()
Chłopaki a ABWery już Cię zaczynają namierzać. Szkoda, że niedługo zabraknie Cię na forum. Pozdrawiam:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
wykorzystuję swoje prawo do wolnego słowa![]()
pozdrawiam
Metus
Zamieszczone przez Metus
Podobno masz to zagwarantowane w Konstytucji RP, ale.... to zapewne też zmianią :-( :-( :-(
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Hazan, masz kopie calego forum prywatnie?Zamieszczone przez kami74
Przeniesiemy sie na serwery w innym kraju i bedziemy kontynuowac watki![]()
...
Ciekawe jak potoczą się dlasze losy emeryta
http://fakty.interia.pl/news?inf=743410
Kurcze... wkurzasz mnie czlowiekuZamieszczone przez perqsista
![]()
![]()
![]()
Znowu pokazujesz zdjecie na poziomie Snowboardera, tylko z taka roznica, ze mieszkasz w Polsce i cykasz 5 razy tanszym sprzetem![]()
![]()
![]()
Podziwiam takich ludzi jak Ty i bez podlizywania sie - nie sa to zdjecia, ktore robia przelom artystyczny w dziedzinie fotografii, ale wg mnie stoja na wysokim poziomie jakosciowym.
ps
kit Ci w oko - juz Cie nie lubie :wink:
Młody jesteś, jeszcze wszystkiego nie wiesz!Zamieszczone przez Metus
Między prawem do wolnego słowa zwykłym ...... jest bardzo cienka granica. Można to zaobserwować w tanich gazetach. Chodzi o styl publicystyki, ostrość formułowania poglądów i , co najwidoczniejsze, przedstawianie nie argumentów a zarzutów i osądów.
Twoje wypowiedzi też mi pod to pasują.
Pogardliwe wypowiadania się o politykach wynika z prostej konstrukjcji myślowej - oni wszyscy to debile, ja jestem naj... Tylko, że politycy zanim trafili do polityki też tak myśleli. Oczywista myślą tak dalej, i krytykantów traktują po swojemu. Jak polityk olewacz - to olewa krytykę. A jak krewki jest - to i łeb może urwać krytykantowi. Wybór należy do krytykującego. I niech się później nie dziwi, i nie zasłania prawem do wolnego słowa. Jak historia uczy, to prawo nadaje się jedynie do stosowania w toalecie, i to nie za głośno.
Dla równowagi :wink:
A teraz całkiem na poważnie. Nie zdziwił bym się, gdyby do Hazana zastukali jacyś smutni panowie. Ostatecznie to jego prywatne forum i ponosi 100% odpowiedzialności za treści pojawiające się tutaj. A do treści błazeńskich upoważnieni są błaznowie, i najczęściej są oni zatrudniani i opłacani przez samych krytykowanych. Weźta to po uwagę odważni krytykanci. Jak uprawiać politykę poprzez krytykanctwo to na własny rachunek.
Ostatnio edytowane przez JSK ; 29-04-2006 o 06:41
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
A no może i młody ale swoje wiem.. znam ldzi którzy publiznie (w gazetach) używają znacznie mocniejszych słów..Zamieszczone przez JSK
ps nie twierdze, że jestem "naj..." tylko, że ludzie którzy odpowiedziali za nasz kraj nie powinni tam być... oni nadają się do... a zresztą... i tak każdy to wie... smutne :-?
pozdrawiam
Metus