Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: Kaczogród - wszelkie żarty zabronione.

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Duck Air Force One

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista
    Duck Air Force One

Kurcze... wkurzasz mnie czlowieku
    Znowu pokazujesz zdjecie na poziomie Snowboardera, tylko z taka roznica, ze mieszkasz w Polsce i cykasz 5 razy tanszym sprzetem
    Podziwiam takich ludzi jak Ty i bez podlizywania sie - nie sa to zdjecia, ktore robia przelom artystyczny w dziedzinie fotografii, ale wg mnie stoja na wysokim poziomie jakosciowym.

ps
    kit Ci w oko - juz Cie nie lubie :wink:

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Kurcze... wkurzasz mnie czlowieku
    Znowu pokazujesz zdjecie na poziomie Snowboardera, tylko z taka roznica, ze mieszkasz w Polsce i cykasz 5 razy tanszym sprzetem
    Podziwiam takich ludzi jak Ty i bez podlizywania sie - nie sa to zdjecia, ktore robia przelom artystyczny w dziedzinie fotografii, ale wg mnie stoja na wysokim poziomie jakosciowym.
    ps
    kit Ci w oko - juz Cie nie lubie :wink:
    Ja takich dupowłazów też nie cierpię A tak na poważnie to czuję się nieskromnie zaszczycony taką opinią, chyba normalnie zaraz wrzucę jakiegoś knota Niestety nie jest IMO tak pięknie-Snowboarder ma świetnych zdjęć na kopy - ja mogę się pochwalić niezłymi kilkoma z czego 70% zrobione intuicyjnie lub przypadkowo. Co więcej jestem przekonany, że sprzęt Snowboarda ma tu drugorzedne znaczenie. I w ten sposób zrobiło się calkowicie OT...

Uprawnienia umieszczania postów