Moi faworyci, foto czarno-biale swietna plastycznosc (i pomyslec ze to zoom;-)) podoba mi sie, i 4 fajna "cytryna"
Moi faworyci, foto czarno-biale swietna plastycznosc (i pomyslec ze to zoom;-)) podoba mi sie, i 4 fajna "cytryna"
czarno-białe ze światełkiem najciekawsze dla mnie. reszta niestety obarczona bólem kąta fotografowania i obcinania co popadnie (gryf, człowiek etc.). fotopasów nie dawali? pod sceną jest jednak większe pole do popisu.
a w kwestii słojów na gitarze to chyba to nie jest monolit, więc jaracie się Panowie jakąś 1cm naklejką na korpus :-) 90-letnie [baczność] słoje [/spocznij] to Ci mogę na kontrabasie pokazać.![]()
gra i buczy bebop
Jaramy sie tym, co lubimy. O gustach sie nie dyskutuje. A firma, ktorej to jest gitara specjalizuje sie wlasnie w tego typu sprzetach. Cacka te zas, robione na zamowienia potrafia kosztowac spore pieniazki. Tak jak sprzety fotograficzne, ktorymi jaramy sie na tym forum.Zamieszczone przez bebop
Jeden po prostu lubi sloje a inny sloiki![]()
to chyba coś nowego.Zamieszczone przez Pikczer
nie robi to na mnie wrażenia, może jak zwolennik instrumentu, który brzmi sam z siebie i z umiejętności muzyka a nie następnych 30kg w postaci kolumny i wzmacniacza, nie widzę w tym nic więcej niż kawałka drewna przypominającego pagaj. w kwestii natury pieniężnej to kontrabasy lutnicze zaczynają się od sum (w Polsce) odpowiadających 1D_N, górnej granicy w kwestii lutników zagranicznych nie ma.Zamieszczone przez Pikczer
zdecydowanie tak. a w kwestii obiektywu to jakoś 24-70L mnie nie poraził. ot zoom. z tego co pokazywali inni tamronem to powiedziałbym że podobnie.Zamieszczone przez Pikczer
gra i buczy bebop
Bepop, odnosze wrazenie, iz Twoje komentarze na temat moich fotek (i nie tylko), to nic innego jak chec odreagowania za moja wypowiedz a propos Twoich zdjec dziecka, ktora byla zreszta wypowiedzia czysto subiektywna a nie technicznaZamieszczone przez bebop
Domyslam sie, ze po 2 tygodniach "wiszenia" na forum dopiero wczoraj je zauwazyles i to zaraz po mojej wypowiedzi
![]()
Jesli jestes na tyle niedojrzaly, aby nie umiec zniesc krytyki, to nie wystawiaj fotek i nie wyzywaj sie na tych, co maja odmienne zdanie niz Twoje![]()
Ciesze sie, ze nie podoba Ci sie moj 24-70L, ciesze sie, ze masz gdzies firme, ktora robi jedne z najlepszych gitar basowych na swiecie (a nie kontrabasy czy akordeony) i ciesze sie, ze nie widziales chocby pana Victora Wootena, w akcji i co potrafi zrobic z basem, bo bys na zawal walnal :cool:
ps
jesli masz jeszcze ochote cos "madrego" pisac nie na temat zdjec, to wal na PM nie zasmiecajac watku i nie nabijajac sobie licznika.
widzisz Pikczer, bas nie musi mi się podobać, szczególnie jeżeli patrzę na zdjęcia, gdzie ucinasz mu główkę. a to że podoba mi się jedno konkretne zdjęcie z tych które zaprezentowałeś z koncertu to jest odreagowywanie? pochlebiasz sobie. w kwestii obiektywu to jest to wyłącznie kwestia tego, że na zdjęciach webowych ciężko ocenić obiektyw typu zoom - rożnice między tamronem a canonem L w takich małych obrazkach nie są mordercze. wyluzuj.
gra i buczy bebop
szkoda gadac, pozdrawiam.Zamieszczone przez bebop