Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: [pikczer] JVC Jazz Festival 2006

Domyślnie

Moi faworyci, foto czarno-biale swietna plastycznosc (i pomyslec ze to zoom;-)) podoba mi sie, i 4 fajna "cytryna"

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

kabelek...

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

dmuchacz...

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

grupowe...

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

czarno-białe ze światełkiem najciekawsze dla mnie. reszta niestety obarczona bólem kąta fotografowania i obcinania co popadnie (gryf, człowiek etc.). fotopasów nie dawali? pod sceną jest jednak większe pole do popisu.
    a w kwestii słojów na gitarze to chyba to nie jest monolit, więc jaracie się Panowie jakąś 1cm naklejką na korpus :-) 90-letnie [baczność] słoje [/spocznij] to Ci mogę na kontrabasie pokazać.
    gra i buczy bebop

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    czarno-białe ze światełkiem najciekawsze dla mnie. reszta niestety obarczona bólem kąta fotografowania i obcinania co popadnie (gryf, człowiek etc.). fotopasów nie dawali? pod sceną jest jednak większe pole do popisu.
    a w kwestii słojów na gitarze to chyba to nie jest monolit, więc jaracie się Panowie jakąś 1cm naklejką na korpus :-) 90-letnie [baczność] słoje [/spocznij] to Ci mogę na kontrabasie pokazać.
    Jaramy sie tym, co lubimy. O gustach sie nie dyskutuje. A firma, ktorej to jest gitara specjalizuje sie wlasnie w tego typu sprzetach. Cacka te zas, robione na zamowienia potrafia kosztowac spore pieniazki. Tak jak sprzety fotograficzne, ktorymi jaramy sie na tym forum.
    Jeden po prostu lubi sloje a inny sloiki

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Jaramy sie tym, co lubimy. O gustach sie nie dyskutuje.
    to chyba coś nowego.

A firma, ktorej to jest gitara specjalizuje sie wlasnie w tego typu sprzetach. Cacka te zas, robione na zamowienia potrafia kosztowac spore pieniazki. Tak jak sprzety fotograficzne, ktorymi jaramy sie na tym forum.
    nie robi to na mnie wrażenia, może jak zwolennik instrumentu, który brzmi sam z siebie i z umiejętności muzyka a nie następnych 30kg w postaci kolumny i wzmacniacza, nie widzę w tym nic więcej niż kawałka drewna przypominającego pagaj. w kwestii natury pieniężnej to kontrabasy lutnicze zaczynają się od sum (w Polsce) odpowiadających 1D_N, górnej granicy w kwestii lutników zagranicznych nie ma.

Jeden po prostu lubi sloje a inny sloiki
    zdecydowanie tak. a w kwestii obiektywu to jakoś 24-70L mnie nie poraził. ot zoom. z tego co pokazywali inni tamronem to powiedziałbym że podobnie.
    gra i buczy bebop

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

to chyba coś nowego.

nie robi to na mnie wrażenia, może jak zwolennik instrumentu, który brzmi sam z siebie i z umiejętności muzyka a nie następnych 30kg w postaci kolumny i wzmacniacza, nie widzę w tym nic więcej niż kawałka drewna przypominającego pagaj. w kwestii natury pieniężnej to kontrabasy lutnicze zaczynają się od sum (w Polsce) odpowiadających 1D_N, górnej granicy w kwestii lutników zagranicznych nie ma.

zdecydowanie tak. a w kwestii obiektywu to jakoś 24-70L mnie nie poraził. ot zoom. z tego co pokazywali inni tamronem to powiedziałbym że podobnie.
    Bepop, odnosze wrazenie, iz Twoje komentarze na temat moich fotek (i nie tylko), to nic innego jak chec odreagowania za moja wypowiedz a propos Twoich zdjec dziecka, ktora byla zreszta wypowiedzia czysto subiektywna a nie techniczna Domyslam sie, ze po 2 tygodniach "wiszenia" na forum dopiero wczoraj je zauwazyles i to zaraz po mojej wypowiedzi
    Jesli jestes na tyle niedojrzaly, aby nie umiec zniesc krytyki, to nie wystawiaj fotek i nie wyzywaj sie na tych, co maja odmienne zdanie niz Twoje
    Ciesze sie, ze nie podoba Ci sie moj 24-70L, ciesze sie, ze masz gdzies firme, ktora robi jedne z najlepszych gitar basowych na swiecie (a nie kontrabasy czy akordeony ) i ciesze sie, ze nie widziales chocby pana Victora Wootena, w akcji i co potrafi zrobic z basem, bo bys na zawal walnal :cool:

ps
    jesli masz jeszcze ochote cos "madrego" pisac nie na temat zdjec, to wal na PM nie zasmiecajac watku i nie nabijajac sobie licznika.

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

widzisz Pikczer, bas nie musi mi się podobać, szczególnie jeżeli patrzę na zdjęcia, gdzie ucinasz mu główkę. a to że podoba mi się jedno konkretne zdjęcie z tych które zaprezentowałeś z koncertu to jest odreagowywanie? pochlebiasz sobie. w kwestii obiektywu to jest to wyłącznie kwestia tego, że na zdjęciach webowych ciężko ocenić obiektyw typu zoom - rożnice między tamronem a canonem L w takich małych obrazkach nie są mordercze. wyluzuj.
    gra i buczy bebop

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

widzisz Pikczer, bas nie musi mi się podobać, szczególnie jeżeli patrzę na zdjęcia, gdzie ucinasz mu główkę. a to że podoba mi się jedno konkretne zdjęcie z tych które zaprezentowałeś z koncertu to jest odreagowywanie? pochlebiasz sobie. w kwestii obiektywu to jest to wyłącznie kwestia tego, że na zdjęciach webowych ciężko ocenić obiektyw typu zoom - rożnice między tamronem a canonem L w takich małych obrazkach nie są mordercze. wyluzuj.
    szkoda gadac, pozdrawiam.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów