Już spieszę z tłumaczeniem bo byłem dziś u źródła i wszystko już wiem
Kupujesz produkty do maks 8100 zł i bierzesz je na minimum 12 rat 0%(możesz na 18,24,36 czy ile tam chcesz ale im mniej tym korzystniej). Niby nie ma żadnych kosztów i ubezpieczenie ponoć też dobrowolne ale żeby nie było tak super to jest opłata za prowadzenie rachunku, która wynosi 7 zł miesięcznie. Oczywiście jeśli zrobisz jak ja czyli kupisz i szybko spłacisz wszystko to zapłacisz te 7 zł za pierwszy miesiąc, a oni spłacają pierwszą ratę

Oczywiście możesz nabrać sprzętu i za 20 000 zł ale wtedy musisz wziąć więcej rat (są określone progi kwotowe np do 8700 zł powyżej 13 rat) czyli ta pierwsza za którą zapłacą będzie mniejsza więc i zysk mniejszy - po szczegóły odsyłam do regulaminu. Spłacić można wcześniej i nie wiąże się to z żadnymi kosztami. Jeśli nic u nich nie brałeś wcześniej na raty to muszą Cię zweryfikować na podstawie wyciągu z banku - przelew z pracy na Twoje konto, całość ma niby trwać do 30 minut.
Aaa istotna rzecz - towar który chcesz wziąć musi być fizycznie na sklepie, tzn możesz zamówić w necie ale odbiór w sklepie i tam formalności
Chcąc wycisnąć maks z tych promo muszę wziąć na siebie puszkę a na żonę szkło, wtedy załapie się i na 1 ratę i na cashback canona.
Wezmę więc ten CANON EF 24-70 mm f/4L IS USM a Tamrona 28-300 mm F/3.5-6.3 Di VC PZD poszukam używki jak cashback zrobi faktycznie back
Dziękuję serdecznie za pomoc! Lece studiować regulaminy żebym się gdzieś nie zawirował przy podpisywaniu ^^