Cóż nie wiem ile masz wzrostu ale wszystkie one jakieś niskie są. I podejrzewam, ze którego byś nie wziął to bedzie OK. Osobiscie podoba mi się DX-888. pozdr.
Cóż nie wiem ile masz wzrostu ale wszystkie one jakieś niskie są. I podejrzewam, ze którego byś nie wziął to bedzie OK. Osobiscie podoba mi się DX-888. pozdr.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
znów odgrzewam mielonego ale cóz - przynajmniej wszystko w jednym miejscu będzie
poooglądałem sobie satywy wspominanych wyzej producentów i stwierdzam że stosunkowo mało jest statywów ~180cm
sam mam 181 :-) więc stwierdziłem że statyw 172-180 powinien być dla mnie w sam raz
i tu nasuwa mi sie pytanie czy dobrze myślę? czy statyw powinien odpowiadać wzrostowi? jeśli nie to jak wybrać wysokość?
z góry dzięki
pst
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
jesli pokrywa sie z twoja wysokoscia to wygodniej jest kadrowac bo nie musisz sie schylac :-)Zamieszczone przez pst
to i stabilnosc to 2 najwazniejsze cechy.. potem mozesz patrzec na wielkosc po zlozeniu (transport), wage itp.. ale IMO wysokosc powinna byc dopasowana do Ciebie..
pozdr.
a ja sie dołacze do dyskusji ze swoją prośbą... tylko korpus to EOS 300 + jakies M42. budzet niski.... http://fotozoom.pl/index.php?fl=pr&idg=62&idp=1089 cos to warte?
w podobnej cenie chcialem sie zmiescić
zakupilem na allegro za 84 pln - dostalem i poziomica głowna (tak w ksztalcie kola) zle wskazywala LOL!
odeslalem
napisali ze wysylaja nowy
na drugi dzien napisali ze sprawdzili inne i sie okazalo ze wszystkie tak maja i ze czego spodziewalem sie za 84 pln :rolleyes:
wkurzylem sie - oddali kase ale za transport nie chcieli zwrocic - juz w sumie 20pln do tylu
byc moze trafisz na jakis w takiej cenie w miare przyzwoity
powodzenia, a jak kupisz daj znac![]()
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...