Ile dopłacacie młodej parze aby zrobić zlecenie?Ja wiem, że to co pod linkiem może podnieść ciśnienie ale to fakt. Fotograf Praga PĂłĹnoc â ZdjÄcia Ĺlubne Praga PĂłĹnoc Warszawa | iPragapolnoc.pl
Ile dopłacacie młodej parze aby zrobić zlecenie?Ja wiem, że to co pod linkiem może podnieść ciśnienie ale to fakt. Fotograf Praga PĂłĹnoc â ZdjÄcia Ĺlubne Praga PĂłĹnoc Warszawa | iPragapolnoc.pl
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Dodaje posta tylko że raz widziałem ogłoszenie pary która pisała ile może jej fotograf zapłacić za "możliwość zrobienia sesji". A w opisie wesela było m.in ze para nadleci helikopterem... znaczy się ledwo koniec z końcem wiązali(ŻART) Poza tym wątek jest ,,,, ciekawy
![]()
JEST: 1Dmk4, S50/1.4, C85/1.8 ,C17-40L/4 ,S70-200/2.8II
BYŁO: Smena8M,Kodak,C30D,C7D,C17-85/4-5.6 IS,T17-50/2.8 VC,C70-300/4-5.6 IS,C70-200L/4,C70-200L/2.8,S18-35/1.8 A,S100-300f/4,C24-105L/4, C200L/2.8 II
Szukasz opinii o sprzęcie jaki miałem/mam - śmiało, chętnie pomogę
Świetna sprawa. Za takie zdjęcia słusznie Abdul dopłaca i każdy powinien. Cud, ze mu jeszcze nikt po masce nie wklepał.
Ja dopłacę nawet 300 euro. Co tam. Nawet faktury nie potrzebuję. Jeden warunek: ślub musi być na Seszelach i młodzi opłacają lot oraz pobyt. Te 300 euro sponsoruję z własnego budżetu asymilacji międzypaństwowej i rozwoju fotograficznego.
i to jest nowoczesny i kreatywny sposób na biznes, jak się chce to można :mrgeen:
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Teraz widać jacy rozpuszczeni są fotografowie, niektórzy każą sobie płacić za robienie zdjęć slubnych
Dla mnie to jako ciekawostka.Nie uważam żeby to była prawda a jedynie wywołanie dyskusji i co niektórym podniesienie ciśnienia.Nie jestem tzw ślubniakiem,ale nigdy, bym nie zapłacił za to żebym mógł dla kogoś pracować.Ja rozumie rynek i jego wymogi, ale ekonomia ekonomią i ni jak się to ma do uzyskania zysków.
Jak ktoś z was mieszka w pobliżu to można zarobić. Bierzecie koleżankę i przebieracie się za parę młodą. Jak macie firmę foto to jeszcze lepiej. Wystawiacie fakturę usługa fotograficzna a Abdul płaci 200 euro. Myślę, że w godzinę Abdul się wyrobi z sesją. A, zapomniałem że macie jeszcze zdjęcia. Gratis![]()