Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Szumy - body czy... czyli prośba o pomoc w wykonaniu zdjęć ostrych jak żyleta

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Szumy - body czy... czyli prośba o pomoc w wykonaniu zdjęć ostrych jak żyleta

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    aparat jest ok, do wymiany operator
    albo niech operator nauczy się obsługiwać urządzenie ,które posiada
    mozna zaczac od instrukcji obslugi
    Tu się można zgodzić w 50%.

Ale odpowiedzi nie mam w innym wątku, dlaczego 550d może być jako backup a nie może być jako główny aparat.
    Jeżeli backup ma w losowych sytuacjach uratować tyłek, to za takie ratowanie chyba można podziękować, lub wynik zaakceptować.

Może jakiś inny operator tego aparatu się wypowie i zapoda przykłady:

"... by uzyskać zdjęcia jak najbardziej ostre, gładkie. Plenerowe przy powiększeniu również mnie nie zachwycają, ze względu na ilość ziaren, a brak ostrej jak żyleta krawędzi. ... "

@bacekpl - wrzuć taki przykład dla poparcia swojej tezy.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Szumy - body czy... czyli prośba o pomoc w wykonaniu zdjęć ostrych jak żyleta

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta
    Tu się można zgodzić w 50%.

Ale odpowiedzi nie mam w innym wątku, dlaczego 550d może być jako backup a nie może być jako główny aparat.
    Jeżeli backup ma w losowych sytuacjach uratować tyłek, to za takie ratowanie chyba można podziękować, lub wynik zaakceptować.

Może jakiś inny operator tego aparatu się wypowie i zapoda przykłady:

"... by uzyskać zdjęcia jak najbardziej ostre, gładkie. Plenerowe przy powiększeniu również mnie nie zachwycają, ze względu na ilość ziaren, a brak ostrej jak żyleta krawędzi. ... "

@bacekpl - wrzuć taki przykład dla poparcia swojej tezy.
    550d to bardzo fajna amatorska lustrzanka
    i mozna nia robic swietne foty, pod warunkiem ze ma sie o tym pojecie
    rady co zrobić już padły
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Uzależniony

Ja na prawie takim samym aparacie i obiektywie Sigmy w sytuacjach takich jak na załączonych zdjęciach radzę sobie całkiem dobrze. Fakt korzystam głównie z centralnego punktu...

Uprawnienia umieszczania postów