Nie wiem jakie to są fotki "domowe". Jeśli chodzi o odbitki, to robię formatu 30x45, okazyjnie większe. Tak jak napisałem, różnica jest całkiem wyraźna
P.S. Autoreklama? Nie sprzedaję ani zdjęć, ani sprzętu Canona. Piszę jedynie o swoich doświadczeniach. Różnica między 70d a Sony A6300 jest jeszcze wyraźniejsza (cienie w 80d są lepsze niż w 70d, ale w A6300 są idealne)
P.S. 2. Napisałem, że różnica jest wyraźna, ale osobna sprawa czy dla kogoś to jest warte dopłaty czy nie. Ja kupiłem 80d z zupełnie innych powodów (tzn. nie obrazek) i dla mnie wart był dopłaty w stosunku do 70d.
P.S. 3. Jakie to jest dobre piwo?Mam coraz większy z tym problem. Do niedawna Canon był dla mnie dobrym aparatem, ale coraz więcej z nim problemów (odpadające wieczka pokręteł, zacinające się kółka). Niby duperele, ale coś się jednak zmieniło na gorsze. Na szczęście mogę jeszcze ciągle powiedzieć, że Canon robi dobre obiektywy
Bardzo dobre
--- Kolejny post ---
Owszem, nie mam nic przeciwko fotografowaniu komórkamiSam często używam. Mam tylko ten problem na razie, że nie mają teleobiektywów 300mm +
![]()