Cytat Zamieszczone przez pyciu
Wiem, że każdy pisze co myśli _osobiście_, a ja z kolei chciałem podnieść głos byście nie skupiali się zbytnio onanistycznie na fotografii, bo z czasem stracicie sens dla którego warto postrzegać świat przez "pryzmat lustra"
Wydaje mi się że przesadzasz, każdy napisał co o tym _osobiście_ myśli.. bo co miał napisać? Wydaje mi się, że skoro komentujemy fotografie to trzeba się na nich skupić, czy skupiamy się "onanistycznie" nie wiem :smile:

Cytat Zamieszczone przez pyciu
Jeśli Twoje wysublimowanie nie jest na tyle upiorne by megalomanie stawiać na plan pierwszy ... to uderz do OBI czy innego marketu i masz słoneczniki
A oryginał już ktoś ma i z tego co mi wiadomo - nie chce oddać
Na ścianie mam już słoneczniki, nie z obi co prawda tylko prawdziwą ręczną robotę - wyszywane przez 3 miesiące przez moją żonę...
nie bardzo widzę moje upiorne wysublimowanie i megalomanię ale nie wiem - może jestem zaślepiony - muszę chyba spytać specjalistę ...

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
Z całym szacunkiem, ale taki jest punkt widzenia autorów, tak postrzegamy z djtermoz'em temat głębi - a to, że nie każdemu się to podoba nie znaczy, że od razu mamy wystawiać nowe foty. Z pewnością nie dla każdego jest to "głębia" - ale jak widać dla nas była.
I tego się trzymajmy - kto miał zagłosować zagłosował, kto nie to nie - o gustach podobno się nie dyskutuje.. IMHO pomysł wystawienia innych zdjęć nie jest tu na miejscu..

Pozdrawiam
Artur