Szczerze?
Żadne do tematu mi nie leży
A technicznie to zdecydowanie pierwsze bo drugie wygąda jak beznadziejny skan lub fotka telefonem
zdjecie #1
zdjecie #2
Szczerze?
Żadne do tematu mi nie leży
A technicznie to zdecydowanie pierwsze bo drugie wygąda jak beznadziejny skan lub fotka telefonem
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Na przykładZamieszczone przez FOTOGRAF
Czy zdejcie dobre to tylko te: ostre , z super poprawna ekspozycja, kontrastem, saturacja itd itp.??
Bo ja zawsze naiwnie myslalem, ze fotografia jest silnie zwiazana z emocjami i uczuciami... jest odbiciem rzeczywistosci w naszych umyslach... a nie rejestracja obrazow i tyle (no chyba ze ktos jest fotoreporterem i nie ma na to czasu)
To czy sie cos komus podoba czy nie to druga sprawa. Ale mowienie ze cos jest nie na temat przy tak postawionym temacie zadania jest delikanie mowiac glupio mądre
EDIT:
Dodam tlko, ze glosowalem na #2 bo jest inna... troche jak obraz, troche jak senna mara, ma glebie jak dla mnie![]()
Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 27-04-2006 o 20:28
podpis...
Nie... w słoneczniki VG chetnie bym się wpatrywał .. u mnie na ścianieZamieszczone przez pyciu
, pisałem tylko o moich odczuciach na ten temat, i jak widać po opiniach nie jestem odosobniony
Podr
AS
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Wiem, że każdy pisze co myśli _osobiście_, a ja z kolei chciałem podnieść głos byście nie skupiali się zbytnio onanistycznie na fotografii, bo z czasem stracicie sens dla którego warto postrzegać świat przez "pryzmat lustra"Zamieszczone przez arturs
Jeśli Twoje wysublimowanie nie jest na tyle upiorne by megalomanie stawiać na plan pierwszy ... to uderz do OBI czy innego marketu i masz słonecznikiNie... w słoneczniki VG chetnie bym się wpatrywał .. u mnie na ścianie![]()
A oryginał już ktoś ma i z tego co mi wiadomo - nie chce oddać
pzdr
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Z całym szacunkiem, ale taki jest punkt widzenia autorów, tak postrzegamy z djtermoz'em temat głębi - a to, że nie każdemu się to podoba nie znaczy, że od razu mamy wystawiać nowe foty. Z pewnością nie dla każdego jest to "głębia" - ale jak widać dla nas była.Zamieszczone przez MMM
Wydaje mi się że przesadzasz, każdy napisał co o tym _osobiście_ myśli.. bo co miał napisać? Wydaje mi się, że skoro komentujemy fotografie to trzeba się na nich skupić, czy skupiamy się "onanistycznie" nie wiem :smile:Zamieszczone przez pyciu
Na ścianie mam już słoneczniki, nie z obi co prawda tylko prawdziwą ręczną robotę - wyszywane przez 3 miesiące przez moją żonę...Zamieszczone przez pyciu
nie bardzo widzę moje upiorne wysublimowanie i megalomanię ale nie wiem - może jestem zaślepiony - muszę chyba spytać specjalistę...
I tego się trzymajmy - kto miał zagłosować zagłosował, kto nie to nie - o gustach podobno się nie dyskutuje.. IMHO pomysł wystawienia innych zdjęć nie jest tu na miejscu..Zamieszczone przez Michal-Czuba
Pozdrawiam
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Szczerze mówiąc wynik mnie trochę zaskoczył, bo gdy zobaczyłem zdjęcie djtermoz-a stwierdziłem, że chyba nie mam szansA tu masz. Dzięki
![]()