Zobacz wyniki ankiety: Wybieram zdjecie

Głosujących
168. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: [BATTLE] djtermoz vs Michal-Czuba - zdjecia

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Szczerze?
    Żadne do tematu mi nie leży
    A technicznie to zdecydowanie pierwsze bo drugie wygąda jak beznadziejny skan lub fotka telefonem
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Już nie przesadzajcie z tym skanem albo telefonem. Po kilku poprawkach może być z tego fajny mroczny klimacik.

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Po kilku poprawkach może być z tego fajny mroczny klimacik.
    szpitalu psychiatrycznego?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    szpitalu psychiatrycznego?
    Na przykład

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Czy zdejcie dobre to tylko te: ostre , z super poprawna ekspozycja, kontrastem, saturacja itd itp.??
    Bo ja zawsze naiwnie myslalem, ze fotografia jest silnie zwiazana z emocjami i uczuciami... jest odbiciem rzeczywistosci w naszych umyslach... a nie rejestracja obrazow i tyle (no chyba ze ktos jest fotoreporterem i nie ma na to czasu)
    To czy sie cos komus podoba czy nie to druga sprawa. Ale mowienie ze cos jest nie na temat przy tak postawionym temacie zadania jest delikanie mowiac glupio mądre

EDIT:
    Dodam tlko, ze glosowalem na #2 bo jest inna... troche jak obraz, troche jak senna mara, ma glebie jak dla mnie
    Ostatnio edytowane przez SimOn! ; 27-04-2006 o 20:28
    podpis...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyciu
    A nieco parafrazując - to słoneczniki Van Gogha to dla Ciebie tylko jakieś tam słoneczniki.
    Nie... w słoneczniki VG chetnie bym się wpatrywał .. u mnie na ścianie , pisałem tylko o moich odczuciach na ten temat, i jak widać po opiniach nie jestem odosobniony
    Podr
    AS
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs
    pisałem tylko o moich odczuciach na ten temat, i jak widać po opiniach nie jestem odosobniony
    Wiem, że każdy pisze co myśli _osobiście_, a ja z kolei chciałem podnieść głos byście nie skupiali się zbytnio onanistycznie na fotografii, bo z czasem stracicie sens dla którego warto postrzegać świat przez "pryzmat lustra"

Nie... w słoneczniki VG chetnie bym się wpatrywał .. u mnie na ścianie
    Jeśli Twoje wysublimowanie nie jest na tyle upiorne by megalomanie stawiać na plan pierwszy ... to uderz do OBI czy innego marketu i masz słoneczniki
    A oryginał już ktoś ma i z tego co mi wiadomo - nie chce oddać

pzdr
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Może dać autorom jeszcze jedną szansę i powiedzmy tydzień na wystawienie nowych zdjęć w tym samym temacie?
    Z całym szacunkiem, ale taki jest punkt widzenia autorów, tak postrzegamy z djtermoz'em temat głębi - a to, że nie każdemu się to podoba nie znaczy, że od razu mamy wystawiać nowe foty. Z pewnością nie dla każdego jest to "głębia" - ale jak widać dla nas była.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Wiem, że każdy pisze co myśli _osobiście_, a ja z kolei chciałem podnieść głos byście nie skupiali się zbytnio onanistycznie na fotografii, bo z czasem stracicie sens dla którego warto postrzegać świat przez "pryzmat lustra"
    Wydaje mi się że przesadzasz, każdy napisał co o tym _osobiście_ myśli.. bo co miał napisać? Wydaje mi się, że skoro komentujemy fotografie to trzeba się na nich skupić, czy skupiamy się "onanistycznie" nie wiem :smile:

Jeśli Twoje wysublimowanie nie jest na tyle upiorne by megalomanie stawiać na plan pierwszy ... to uderz do OBI czy innego marketu i masz słoneczniki
    A oryginał już ktoś ma i z tego co mi wiadomo - nie chce oddać
    Na ścianie mam już słoneczniki, nie z obi co prawda tylko prawdziwą ręczną robotę - wyszywane przez 3 miesiące przez moją żonę...
    nie bardzo widzę moje upiorne wysublimowanie i megalomanię ale nie wiem - może jestem zaślepiony - muszę chyba spytać specjalistę ...

Cytat Zamieszczone przez Michal-Czuba
    Z całym szacunkiem, ale taki jest punkt widzenia autorów, tak postrzegamy z djtermoz'em temat głębi - a to, że nie każdemu się to podoba nie znaczy, że od razu mamy wystawiać nowe foty. Z pewnością nie dla każdego jest to "głębia" - ale jak widać dla nas była.
    I tego się trzymajmy - kto miał zagłosować zagłosował, kto nie to nie - o gustach podobno się nie dyskutuje.. IMHO pomysł wystawienia innych zdjęć nie jest tu na miejscu..

Pozdrawiam
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Szczerze mówiąc wynik mnie trochę zaskoczył, bo gdy zobaczyłem zdjęcie djtermoz-a stwierdziłem, że chyba nie mam szans A tu masz. Dzięki

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów