A moze by w przyszlych ankietach dawac trzecia opcje : "wstrzymuje sie od glosu (komentarz) " ?
Ja sie wstrzymuje bo wg mnie oba niewystarczajaco dobrze uderzaja w temat.
zdjecie #1
zdjecie #2
A moze by w przyszlych ankietach dawac trzecia opcje : "wstrzymuje sie od glosu (komentarz) " ?
Ja sie wstrzymuje bo wg mnie oba niewystarczajaco dobrze uderzaja w temat.
A jak wszyscy wstrzymają się od głosu? Wtedy następne starcie? "Chleba i igrzysk", krew musi się polać- po bitwie musi być zwycięzca...
Opcja "wstrzymuję się od głosu" trochę wydaje mi się dziwna, bo wystarczy przecież... wstrzymać się od głosuA komentarz i tak zostawić można, w wątku.
Zgadzam się, nie głosujac wstrzymujesz się od głosu.Zamieszczone przez pejot
A emocje wywoływane przez zdjęcia obrazuje liczba głosujących, można zrobić ranking która bitwa wywołała największy odzew wśród społeczności CB.
Pozdrawiam
PrzemoC
Więc ja się wstrzymuję ;-),pierwsza z głębi ma tylko głębię ostrości (i to niedużą ;-) ) a druga... w sumie nie wiem czy ma głębię
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
A nieco parafrazując - to słoneczniki Van Gogha to dla Ciebie tylko jakieś tam słoneczniki. No coż, to m.in. siła fotografii, że niesie ze sobą jakiś niedopowiedziany przekaz, stymuluje do szukania kontektu... lub też i nie niesie lub nie każdego (stymuluje).Zamieszczone przez arturs
pzdr.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
festyk ty tu nie glosuj tylko szykuj sie bo bedziesz nastepny po edim do bitwy :-)
a zeby nie OT to zaglosowalem na 1 jakos bardziej do mnie trafila :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Do tej pory nie zagłosowałem i jakoś nie bardzo mam na to ochotę.
Może dać autorom jeszcze jedną szansę i powiedzmy tydzień na wystawienie nowych zdjęć w tym samym temacie?
To nie DOOM tu nie ma 2 zycZamieszczone przez MMM
walka to walka.
podpis...