Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Możliwie tani obiektyw do wnętrz.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Możliwie tani obiektyw do wnętrz.

Cytat Zamieszczone przez Zowa Zobacz posta
    W okolicy 600zl są bodajże 3 szkła: Sigma i tamron 17-35 oraz tokina 19-35. Tokina raczej rzadka, za 300 w lutym'16 były tylko uszkodzone. Oczywiście cena 600 to taka normalna, jak się dobrze zapoluje można wyrwać z 1,5-2 stówki taniej.
    Sigmę 17-35 miałem - rzeczywiście nie była droga, a w gratisie razem z nią dostałem mydło i żółtaczkę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie Odp: Możliwie tani obiektyw do wnętrz.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Sigmę 17-35 miałem - rzeczywiście nie była droga, a w gratisie razem z nią dostałem mydło i żółtaczkę .

Oj tam oj tam ? jeśli chłopina pisze, że mu 17-40 za drogi, to co innego polecić w tym zakresie!? Poza tym zdjęcia statyczne i do netu są mniej wymagające MZ... Ja mogę podesłać sample z 5d jakby się zastanawiał nad sigmą, ale też nie jestem profi i pewnych wad nie widzę
    Człowiek myślał, że jak kupi lustereczko, to będzie jak w bajce...A tu gniot za gniotem
    c600d; c 50/1.8; t 17-50/2.8->5Dc;50 1.4;70-210 3.5; 35 2.0 i inne...
    mój FB
    mój Flickr

Uprawnienia umieszczania postów