Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Gtj #1474

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Gtj #1474

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Oświetlony na fioletowo dla uczczenia miesiąca uświadamiania o przemocy w rodzinie. Zachęcam więc do zaprzestania bicia żon w październiku.
    Super, przekażę żonie żeby do końca miesiąca już mnie nie biła.

A tak swoją drogą co znaczy Supa**** i czy to nasz rodak tak ten boathouse nazwał?
    A miasto zidentyfikowałem po większym boathousie, bliźniaczy jest w ofertach sprzedaży i też jest zacumowany na Tennessee.

--- Kolejny post ---

Ale jaja, słowo na D forum samo wymoderowało.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

No to CB zrobiło się w końcu przyzwoite. Supadu'pa oczywiście pochodzi od super-duper czyli przymiotnik oznaczający to samo co "impressive" ale bardziej expressive.

Rymuje się z "Gary Kupa" (znany aktor amerykański, co najmniej ze dwa Oskary) i z "$1000000 Troopa", co demonstruje poniższe video. Prawidłowa wymowa supadu'pa w ok. 42 sekundzie:

https://www.youtube.com/watch?v=OG3PnQ3tgzY

--- Kolejny post ---

Chyba Polak nazwał, ale pierwszy raz widziałem ten okręt.
    Ten jest bardziej supa****. Mecz futbolowy akurat się odbywał w telewizji przeciwko Texas A&M.

I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Mamrot nie ma umiaru i albo mianujemy go adminem zagadek albo dostanie bana! Ale z drugiej strony - gdyby nie Mamrot - bylibyśmy teraz w okolicy zagadki numer 945
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów