Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Co sprzedać co dokupić? Początek reportaży i plenerów ślubnych.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: Co sprzedać co dokupić? Początek reportaży i plenerów ślubnych.

Cytat Zamieszczone przez er_er_er Zobacz posta
    2tyg temu bylem na koncercie z moim 3 tygodniowym 6d.... poprostu umarl zero reakcji.... polecial o serwisu a ja kestem bez zdjec z polowy koncertu...
    Daj potem znać co było. Może to być przydatne dla kolejnych użytkowników.

Dopiero zaczyna

Napewno dam znac. Na yt znalazlem filmik jak gosc ma taki problem z 5d.
    Wyjal baterie karte I zdjal obiektyw zostawil na 5minut pozniej wlozyl inna karte inna baterie I inny obiektyw I aparat sie wlaczyl. Niestety na moj to nie dzialalo

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    ale o czym Ty w ogóle piszesz? niektórzy klepią na 2body i mają jeszcze 3cie na zapas i to też norma. W czym masz problem? I dodatkowo kto powiedział, że nie można? Skąd Ty to w ogóle wziąłeś?
    Nie zrozumiałeś przekazu.

- Canon EOS 6d + 24-105 f4 IS L-ka + Canon 50 mm 1.4 USM
    - Canon EOS 550D + Tamron 17-50 2.8 VC, + Tamron AF 55-200mm 4-5,6 Di II LD Macro

W czym problem robić 2 x 550D ? Dlaczego zapas to 550D,a nie 6D w przypadku kiedy pada 6D. Mnie interesuje efekt końcowy co dostaje klient.

Dopiero zaczyna

Napewno dam znac. Na yt znalazlem filmik jak gosc ma taki problem z 5d.
    Wyjal baterie karte I zdjal obiektyw zostawil na 5minut pozniej wlozyl inna karte inna baterie I inny obiektyw I aparat sie wlaczyl. Niestety na moj to nie dzialalo
    No wiec jeśli chodzi o awarie mojego 6d to tak naprawde nie wiadomo co i jak.
    w serwisie wymienili moduł zasilania... poszedłem odebrać aparat 3 strzały i zdechł....
    Sprzedawca powiedział że nie bedziemy ryzykowali utratą następnych 3 tygodni i dostałem nowy.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

gdyby tak wyglądała standardowa naprawa to po co byłyby serwisy?
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów