Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Wchodzenie i wychodzenie młodych z kościoła - jak to ugryść ?

Mieszany widok

Bywalec Awatar przemo_21
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Ja byłem na weselu co "fotograf" był za kierowcę pary młodych, grał na organach w zespole oraz oczywiście fotografował uroczystość ślubną i plenerek dodatkowo. Co wyszło ....... Dla mnie ani jedno zdjecie nie podobało się, jednak młodzi nic nie mówili więc nie chciałem im psuć humoru. Sami przecież wybierali i wiedzieli co ich czeka.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemo_21
    Ja byłem na weselu co "fotograf" był za kierowcę pary młodych, grał na organach w zespole oraz oczywiście fotografował uroczystość ślubną i plenerek dodatkowo.

Jakoś tak od razu pomyślałem o takim "człowieczku orkiestrze", co to sobie gra jednocześnie na trąbce, skrzypcach i bębenku :-) Full wypas byłby jakby ten wspomniany przez Ciebie koleś udzielał jeszcze ślubu i oferował "pomoc" w nocy poślubnej.
    No i proszę! Ludzie tak psy wieszają, że organizacja wesela to takie karkołomne logistycznie przedsięwzięcie, a tu niedługo będzie można jednego ludzika do wszystkiego nająć i po krzyku! ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uprawnienia umieszczania postów