Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez biodar Zobacz posta
    w MM w Lublinie leży 5d mkIV za ok 17k - można pomacać/kupić jak ktoś nie widział jeszcze
    Porównywanie Mcfoto, polskiej firmy z magazynem w PL i pełnym kontaktem z vb jest trochę nie na miejscu. Jak napisałam wcześniej obsługa w Pro Club to dopiero jest fatalna. Co do licytacji to ostatnio kupowałam iphony 7 i też wszędzie były licytacje 3100, a kup teraz 3400 z zaznaczeniem, że przy odbiorze osobistym cena 3100.

Tu nie dość, że macie ponad tysiąc złotych taniej - to jeszcze Wam niedobrze , ale jak już Wam sklepy które od kilku miesięcy mają na magazynie dany obiektyw i podnosząc ceny mówią, że Canon je podnosi - to wierzycie w kurs dollara (co innego, gdyby nie mieli na stanie i musieli ściągać od canona po wyższej cenie hurtowej). Jako, że mieszkam w Wielkiej Brytanii to mogę Wam napisać, że faktycznie tu jest tendencja do wspierania małych firm, a u nas w Polsce jak widać .

Nie wiem Cichy w jaki sposób z nimi rozmawiałeś, ale u mnie bez problemu i bardzo miło, zostałam o wszystkim poinformowana i też w miły sposób wszystko mi doradzili.
    Ostatnio edytowane przez EdytaP ; 07-10-2016 o 08:32

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez EdytaP Zobacz posta
    Tu nie dość, że macie ponad tysiąc złotych taniej - to jeszcze Wam niedobrze , ale jak już Wam sklepy które od kilku miesięcy mają na magazynie dany obiektyw i podnosząc ceny mówią, że Canon je podnosi - to wierzycie w kurs dollara (co innego, gdyby nie mieli na stanie i musieli ściągać od canona po wyższej cenie hurtowej).
    Mechanizm działania cen Canona w Polsce i ich "wymuszania" był już tutaj opisywany - może warto się jednak z nim najpierw zapoznać?

Uprawnienia umieszczania postów