Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: Ceny 5D MkIII, MkIV itp.

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    ^^ Czyli co? Te 8 tyś za mk3 co pisałeś kilka postów wyżej to bajka?
    Przepraszam, że się wtrącę chłopaki, ale rozbawiła mnie ta dyskusja. Kmeg przyznaj się, poszła Ci matura z czytania ze zrozumieniem? Jeden kolega napisał tak:

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    Ceny 5dm3 spadły poniżej 10 000zł. Jak się dobrze poszuka można znaleźć okazję w stylu 8000zł (Media Markt w Gdyni). 5dm4 kosztuje w granicach 17 000zł. To ponad dwa razy więcej. Różnice są raczej niewielkie patrząc na praktyczne zastosowanie, a różnica między 21 a 30mpix jest pomijalna dla kogoś kto robi reportaże. Jeśli ktoś chce szczegóły (jak ja) to i tak kupi 5DS lub 5DS R.
    Nie trzeba być zbyt inteligentym, żeby zrozumieć co użytkownik miał na myśli. Wystarczy wejść na allegro, żeby zobaczyć ofertę na 9449 w mcfoto (faktura vat jest, sprzęt nowy więc Cichy powinieneś zwrócić honor). Janeek wskazał, że można znaleźć okazje za ok. 8000zł, a następnie nawet znalazł post innego użytkownika, który pisał o tej cenie na forum ok. miesiąca temu.
    Ta cena była w Media Markt, czyli można było sobie to kupić - teraz, nie rok temu, nie pół roku temu. Jak ktoś nie wiedział, nie znalazł czy przepłacił to już inny temat. Wiadomo, że fotograf to artysta i nie musi mięć tęgiego umysłu jak adwokat. Jednak, żeby zrozumieć powyższy cytat nie trzeba być wybitnie zdolnym. Z doświadczenia wiem, że każdy market media może mieć inną cenę i trzeba szukać, a potem powoływać się na znalezioną cenę w innym markecie

Pozdrawiam
    Edi
    Ostatnio edytowane przez EdytaP ; 05-10-2016 o 15:09

Uprawnienia umieszczania postów