Nie ma takich cen, w sugerowanym (wyżej) MM w Gdyni (filtr na konkretnym sklepie) - cena mkIII 11498 pln. Zwykłe internetowe bajkopisarstwo. Pozatym w ich promocje to też bajki, kiedyś była jak dawali kupony, za każde parę (nie pamiętam dokładnie) tyś zwrot 500zł w kuponie (do wykorzystania w ich sklepie), na trasie Poznań - Gdańsk i okoliczne miejscowości gdzie były sklepy MM, w magiczny sposób zniknęły z wystaw mkII (którymi byłem wtedy zainteresowany), przed i po promocji wróciły na półki, ale sprzedawcy głupa kleili, logowali się do systemu, sprawdzali itp ;-) . Zwykła akcja wietrzenia magazynu ze starych telewizorów (z wystawy oczywiście).

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
Ja za to mogę być internetowym moronem czy czym tam chcesz - jak mi wskażesz miejsca gdzie mogę na fakturę kupić 5d mk3 w cenie 8 tys pln brutto (oczywiście legalne i z polskiej dystrybucji z gwarancją) to jadę, kupię kilka i sprzedam tutaj po 9 tys Proszę o pewny adres

ps. cena IV już spadła do 14 tyś z małym ogonkiem ale to chyba błąd sklepowy.
To da się zrobić, jak zakupisz odpowiedni lens w zestawie ;-) to pow. 3tyś zwrotu dostaniesz, wtedy faktycznie, cena jakby się zgadza

--- Kolejny post ---

dopowiem jeszcze, piszemy w czasie teraźniejszym, a nie, że ktoś coś kiedyś kupił (najlepiej jak dolar był po 2 zł)